Home » Innkjøp og gaver » Risør » Loppisskatter i august

Loppisskatter i august

Fredag, etter noen timer med Lushjobbing, ilte jeg avsted til Sørlandsekspressen, og busset hele veien hjem til mitt elskede Risør. Helgebesøk med familie- og pusekos, samt avslapping, skal bli/er veldig deilig! Litt ekstra stas er det med Risørbesøk just denne helga, for lørdag morgen gikk det årlige loppemarkedet ved Frydendal kirke av stabelen. Mamma, pappa og jeg var på plass i duskregnet allerede før klokka tikket ni, og fikk med oss masse flott. Her er min fangst!:

Seks bordskånere i tre. Pyntetallerken med to sidensvanser som spiser bær på. Liten pynteskål med hest på. Cabaretfat i gulbrunt. Turkist søttitallskeramikkrus med blomster på.

Og denne pidestallen, så og si maken til de to Åsmund og jeg har stående hjemme (denne er litt lavere), som vi låner av mamma og pappa. Alt kostet tilsammen 45,-. Skal si jeg føler jeg gjorde et kupp! Er i alle fall superfornøyd :-D

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Å så fint. Liker spesielt godt fugletallerkenen :-)

  I går fikk jeg med meg et svært radiokabinett fra 60-tallet til bare 300 kr. Fant det på finn. Da jeg kom hjem søkte jeg opp litt informasjon om det osv, og fant andre som solgte samme radioen til 2000 kr. Hurra for å gjøre scoop :-) Den er så fin!

 2. Er koppen Staffordshire Potteries?? Elsker den!! Samler på slike jeg, og er stadig på jakt etter de:)
  Og sånne pidestaller har jeg også et par stykker av…har blomster på de i bakgården her jeg bor:)

  1. Jepps, det er den! Er i alle fall det som står under den. Så moro at du samler på dem! Har du mange? Er veldig fornøyd med den, og for at jeg fikk den for fem kroner :-D! Pidestallene er så fine! Vi har blomster på våre også. De er liksom perfekte til det!

 3. Aww, loppis <3
  Fine fine saker du fikk tak i :D.
  Jeg var på loppis i sommer. De har et stort marked hver sommer på grensen mellom norge og sverige. (Charlottenberg) Dog holder de det på svensk side. Eda, heter det der :).

 4. Så koselig. Jeg må prøve og finne noen loppemarked rundt Notodden.. Vi har flytta så vi er ikke så godt kjent enda :)

 5. Oioioi, for en fangst, og for en pris! Jeg elsker at bordskånere finnes i så mange morsomme varianter, og så minner sidensvanser meg om bestefaren min, som liker å sitte ved kjøkkenvinduet sitt med kikkert når de spiser på rognebærene i hagen hans.

Kommentarer deaktivert.