Home » Risør » Loppislørdag på Frydendal

Loppislørdag på Frydendal

Loppemarkedet ved Frydendal kirke her i Risør har vært en tradisjon for meg så lenge jeg kan huske. Fra tidligere har loppiset funnet sted en lørdag i midten av august, men i år var det et helt nytt konsept, med basar og konserter i tillegg, og det hele var altså flyttet til september. Jeg måtte naturligvis få det med meg! Sammen med mamma og pappa gikk jeg til Frydendal lørdag formiddag, spent på både lopper og servering!:
IMG_0817
Høsten har såvidt gjort sitt inntog her i Risør, og det er røde og gule blader å se rundt omkring. Herlig!:
IMG_0810
På loppemarkedet var det massevis av mennesker i alle aldre, alle ivrige på jakt etter kupp av diverse slag:
IMG_0802
Jeg fikk først og fremst sikret meg en porsjon rømmegrøt med rød saft til, og mamma spanderte kake og kaffi:
IMG_0794
Så var det loppisjakt som sto for tur! Jeg var særlig på jakt etter et lite bord, men det fant jeg ikke. Mye annet dog!:
IMG_0796
Inne i bedehuset var det finlopper og basar, og jeg fikk med meg noen skatter hjem da jeg hadde sett meg ferdig:
IMG_0795
Veldig hyggelig loppis, og enda jeg ikke fikk med meg nøyaktig det jeg hadde håpet, er jeg fornøyd!
IMG_0826

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.