Home » Reiser » Stas og moro » London og Mew

London og Mew

London! Det føles som om jeg var borte i flere dager, for jeg sitter igjen med mange inntrykk, følelser og ææ. Ja, vi får ta det fra start til slutt:

Det første jeg gjorde da jeg ankom togstasjonen med flytoget, var å sjåppe litt på Lush. Så fant jeg veien til hotellet, sjekket inn og freshet meg opp, før jeg forlot rommet, og spaserte ut i den mørke London-kvelden. Her er Lush-fangsten:
DSCF8702
Det regnet lett, og jeg ble vandrende rundt en stund på oppdagelsesferd i området, før jeg fant et sted hvor jeg spiste en skikkelig trendy og hipp burgermiddag, etterfulgt av kruttsterk kaffi. Så var det å komme seg bort til konsertlokalet, Village Underground, og stille seg opp i kø sammen med andre spente frengers. Da dørene åpnet, pilte jeg frem til scenen, og fikk sikret meg favorittplassen helt foran. En del venting og et bra oppvarmingsband senere, gikk Mew på scenen, og ga en fantastisk konsert som ga meg gåsehud over hele kroppen. Akustisk først, deretter en konsert som vanlig. Favorittene mine ble spilt, jeg gråt, sang, danset og jublet. For en konsert, kanskje den beste jeg har sett noen sinne!:
mew-mewkid
Etterpå slo jeg av en prat med frengers/Mew-fans som jeg kjente litt til fra nettet, og det var som alltid veldig hyggelig. Da Mew skulle forlate Village Underground, hilste jeg på og takket dem for showet, og deretter ble jeg med dem på en pub ikke langt unna hotellet. Der ble vi sittende å prate om alt mellom himmel og jord og hygge oss skikkelig, helt til puben skulle stenge, og da vi klemte adjø var klokka nærmere tre på natta. Ufattelig koselig og fint, og da jeg kom tilbake til hotellet, kunne jeg ikke annet enn å ta meg et bad og å bearbeide alle dagens inntrykk:
DSCF8781
Det ble bare noen få timers søvn den natta, og morgenen etter våknet jeg med tett nese og sår hals. Spiste en nydelig hotellforkost, og sjekket ut for å gå på atter en oppdagelsesferd. Denne gangen i dagslys!:
DSCF8819
Village Underground var forresten finere i dagslys enn på natta, med det flotte veggmaleriet!:
DSCF8824
DSCF8830
På et spisested jeg fant, drakk jeg limonade, hvilte beina og tittet på folk som gikk forbi:
DSCF8836 DSCF8838
Sjåppa litt, og reiste med undergrunnen mot togstasjonen:
DSCF8862 DSCF8864
Der ble det en ny tur på Lush for å svi av enda noen slanter, hihi!:
DSCF8870 DSCF8871
Og deretter kaffi og lunsj med Synne! Jeg fikk fortalt i det vide og det brede om alt som hadde skjedd kvelden i forveien, og Synne lyttet ivrig. Vi pratet om jul, tradisjoner, sommer og kos, og tiden fløy avsted, som alltid med den finingen der. Megakos!! Så klemte vi hverandre en diger adjøklem, og jeg vendte snuta mot Oslo. Det ble en forsinket togtur og en forsinket flyreise hjem, og da jeg låste meg inn hos Åsmund var klokka nærmere ett på natta:
DSCF8880
Turen var kort fortalt en suksess så til de grader! Bortsett fra litt forsinkelser på hjemreisen, gikk alt som på skinner, og jeg fikk oppleve så utrolig mye bra, ting jeg bare har kunnet drømme om tidligere! Nå sitter jeg igjen med en lykkerus og en post-konsert&hyggelige ting depp, en forkjølelse og en trøtthet som jeg gleder meg til å bli kvitt i de kommende dagene (=ferie!). Hurra!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.