Home » Innkjøp og gaver » London-innkjøp: Av Ina 6 år (hehe!)

London-innkjøp: Av Ina 6 år (hehe!)

Det ble ikke mange andre innkjøp gjort i London, annet enn de på Lush, men litt ble det da!
Når jeg ser på det samlet sånn som dette, innser jeg at det ser ut som Ina anno 1997 som har kjøpt inn alt sammen, haha! Katter, Toy Story, Mummi og Jurassic World (riktignok var det Jurassic Park jeg så da jeg var liten, men Jurassic World var veldig bra!) er alle ting jeg likte like godt den gang, som nå, hoho!:
IMG_3823 IMG_3854

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Du Inapus, den veska, er du HELT sikker på at den er din? Kanskje du bare har tatt den med hjem fra London til meg? Sånn tror jeg det er. Flink til å finne fine ting er du i allefall. Stor klem fra en småsjalu mamma:) :)

    1. Ååå, synes du den var så fin! Trodde ikke den var helt deg, men sånn kan det gå, hihi! Tusen takk! Stor klem tilbake!

    1. Det aner jeg dessverre ikke! Jeg kjøpte den av en selger i en bod på Portobello-markedet, og jeg tror ikke de hadde noen nettbutikk eller lignende. Men, jeg kan godt tenke meg at du vil finne noe lignende om du googler litt rundt etter “cat bag” eller noe i den duren (om ikke annet finner du garantert andre søte vesker/bager med katter på!)!

  2. Fantastisk veske! Tusen ganger finere enn hvilken som helst veske fra Michael Kors eller Louis Vuitton eller hva det nå er som liksom skal være trendy :p

  3. Jeg har og en sånn veske fra London, men jeg greide å slite den ut … det var med stor sorg jeg måtte kaste den. Kjempe fine kjøp du har gjort – også ELSKA jeg den t-skjorta og :-D

Kommentarer deaktivert.