Home » Reiser » London calling, adjø Norge

London calling, adjø Norge

Jepp, da var avreisedagen her endelig! Åsmund og jeg har sommerfugler i magene våre, vi har bagasje pakket klart og står på farta til å forlate landet. Vi er spente på å se mye fint, besøke museum (kanskje mer enn ett?), spise god mat, oppleve den (herlige!) engelske kulturen, sjåppe og å bare kose oss. Ikke minst gleder vi oss til å møte min bestevenninne Silje! Håper på å få tatt mange fine feriebilder som jeg skal dele med dere, og håper at dere har en knallfin helg, uansett hvor hen i verden dere befinner dere!

Translation:
Åsmund and I are leaving Oslo for the weekend. London, here we come!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. God tur, når det kommer til museum anbefaler jeg V&A på det varmeste!! Når jeg bodde i London, var jeg der 3 ganger på 9 måneder :)

  1. Takk for det! Fikk ikke sett kommentaren din før nå, og vi fikk nok ikke vært der. Men, vi vil gjerne tilbake til London på kjærestetur seinere, og da skal vi nok vurdere det! Takk for tipset uansett :-)

 2. ÅÅÅ hjertelig god tur!! Dere må kose dere masse.
  jeg har aldri vært i London før, gleder meg til en fremtidig reise hihi

 3. Kos dere kjempemasse! Håper på noen London-tips på bloggen i ettertid! Jeg og min kjære skal dit i juli, og hadde definitivt satt pris på å få noen tips til steder å dra, ting å se osv :)
  Så ja, god tur, og kos dere masse!

 4. åhh London har Lush spa;) å om dokk vil opplev utsia a london anbefal eg St Albans, rett ved der mora mi bor, englands eldste pub, stor andedam, gotisk katedral, klokketårn fra 15-1600 talle, mange brae butikka, topshop, ann summers, lush, white stuff<3 m.m. anbefalest til alle å sjekk ut den byen:)

 5. London!! Lucky you :D Eg vurderer heilt seriøst å dra til London eine og aleine for å dra på Lush Spa. Skal du kanskje? Prøvde “Tailor Made” på LushFest i sommar og eg forelska meg littegrann meir i Lush pga det :) God tur, håpe de kose dekkan masse!

  1. Det høres nydelig ut! Nei, ble nok ikke noe spa på oss! Har aldri vært på spa, men om jeg noen gang skal, blir det nok Lushspa! Har hørt atd et er fantastisk, så det tror jeg deg på:-D Takk!

 6. Hei. Det er kanskje et litt dumt tidspunkt å spørre om slike ting når du er på ferie! (heldig-grisen).
  Men lurte på om du kunne fortelle meg hva slike piercinger som er avbildet i dette innlegget: http://pinpoint-piercing.blogspot.no/2012/12/julekalender-24-desember.html?showComment=1362926931890
  (Jeg mener de to små blå piercingene som er ved siden av hverandre). Hva heter de, og hva koster det å ta slike? :)

  takk på forhånd, og kos deg masse i london! :)

  1. Hei! Tenker du på de to i øret? I så fall kalles det forward helix (i dette tilfellet dobbel). Jeg kan ikke prisen i hodet, men jeg tror det blir noe sånt som 1160,- med labreter med syntetisk jade (som på bildet). Da er rensemiddel og selve piercingene inkludert i prisen. Om du vil ha enkle kuler på labretene i stedet, kommer det på 1060,- (alt inkludert). Hvis jeg ikke husker helt feil:-)

Kommentarer deaktivert.