Home » Interiør » Litt søndagsbilder fra vårt lille hjem

Litt søndagsbilder fra vårt lille hjem

dyr

Søndag har vært skikkelig rolig, nøyaktig som jeg liker det! En god del husarbeid og sysler da, som vasking av bad, støvsuging, vasking av tøy, rydding og sånne ting som er veldig godt å få unnagjort! Samt masse ro og kos innimellom, hihi:
IMG_5271

IMG_5315

IMG_5311
På korktavla henger bilder av Mamma og pappa sammen, Maria og Ane sammen og pappa for ca 20 år siden med en diger torsk. Elsker det bildet av pappaen min! Og Silje og Ane på bildeholderugla, såklart. Masse fine folk!

Ryddet også på pulten min, og i vitrineskapet! Så fint å få gjort det også!:
IMG_5388

Har dere gjort noe nyttig og/eller fint idag, da? :-)
IMG_5334

IMG_5317

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Oh oh oh, hvor kjøper du Sonett og Ecover? :)
  Jeg vil helst unngå å bestille på nettet, med tanke på frakta..

  1. Skjønner jeg godt! Kjøper dem på Life på Byporten :) Der kjøper jeg alt av vaskemidler til hjemmet, og de har veldig bra utvalg med tanke på at butikken er så liten! Jeg tror du finner dem i de fleste Life-butikker i grunn :)

 2. Dere har det så fint hjemme! :D Jeg tok meg en laaang tur ut i solen, ellers har dagen gått til tv-serier ;D Anbefaler Once Upon a Time og Hannibal!

  1. Tusen takk for det! :D Åh, sol! Vi planla tur om det var sol, men her har det vært grått i hele dag. Sikkert nydelig med tur! Høres ut som om du har kost deg! Og takk for anbefalingene :)

 3. Den boka på pulten din, “Floraen i farger”, ser så fin ut! Hvor har du kjøpt den (evt. forfatter?) :-)

  1. Den er superfin! Fant den på bruktmarkedet på Birkelunden for 15 kr. Den ser ut til å være nesten helt ubrukt, og fra 1970-tallet. Forfatteren er Gunnar A. Berg.

 4. Du har så mange pene ting! Sikkert en god del som bare må se seg rundt en stund første gang de er på besøk hos dere :-D Ser ut til at dere har det veldig hjemmekoselig. Likte spesielt godt pinnsvinputa!

  1. Tusen takk for det! Jeg elsker å samle på fine saker som får meg til å smile:-) Hehe, ja, de fleste må ta seg noen runder ja, til og med om de har vært her tidligere også! Takk, pinnsvinputa er ganske nyinnkjøpt fra Kremmerhuset:-)

 5. Idag så har vi slappet av hjemme. Skikkelig gaming-dag! Også tok vi en tur på besøk til vennina mi, som nettopp har fått seg en liten pomeranian-valp! Iiihh, måtte jo kose på den! :D

 6. Åååh det hørtes ut som en fin søndag i grunnen :D Så fint med koselige bilder på korktavle, elsker å ha kjære ‘rundt meg’ på den måten! Her har helga gått til pensumlesing, vasking og litt serietitting – utrolig deilig med sene morgener, traktekaffe og god frokost før man engang tenker på gjøremål.

  1. Hihi, ja, det er veldig koselig med bilder av kjære:-D MMm, sene morgener med lang frokost. Høres ut som en optimal helg!

  1. Takk for det<3! Den lille på hjørneskapet er fra Indiska faktisk. Har sett lignende der nå ganske nylig:-) Den store på pulten er bruktkjøp fra 70-tallet, og det finnes mange fra samme tid på loppis:-)

   1. Takk for tips! :) Da skal jeg huske på det neste gang jeg er på Indiska, og se ekstra godt etter på loppis :)

 7. Her har det gått i pussing av vegger, sparkling av vegger og maling av stuen i det splitter nye huset vårt! :D I dag etter jobb, blir det pakking av alle pakkenellikene våre! :)

 8. Jeg skjønner ikke at dere klarer å tørke støv når dere har så mye krimskrams i hyllene! Tar det ikke en liten evighet? :O :)

  1. Hoho, det er bare å ta i et tak det! Skulle ønske jeg klarte å bare ligge i senga hele søndagen, jeg. Men jeg blir så rastløs av å ikke gjøre noe! En gyllen middelvei, kanskje?

Kommentarer deaktivert.