Home » Hverdagsblogg » Litt nytt og sommerlig bloggdesign

Litt nytt og sommerlig bloggdesign

Å si at jeg har vært lei av det gamle bloggdesignet en god stund er en voldsom underdrivelse! Har klødd fælt i fingrene etter å få gjort noen småendringer på det i lang tid nå, og i kveld slo jeg til! Er fortsatt generelt lei av oppsettet og utseendet på bloggen, men det hjalp i alle fall en god del på med litt nye farger og fonter! Jeg håper dere også er fornøyd med endringene :-)

Og, forresten! Nå er det på tide å melde seg på for bildelink perioden 15. juli-15.august! Er du en blogger, eier du en eplabutikk eller annen nettbutikk og er interessert i å kjøpe en bildelinkplass på bloggen min? Da bør du i så fall klikke her, og lese hva som skal til! Fristen for å melde seg på for denne perioden er torsdag 12. juli.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Takktakk! Er herlig med litt forandring, så har du tid/mulighet er det vel bare å slenge seg rundt? :-)

  1. Veldig fint og typisk deg føler jeg! :D
    Samtidig vil jeg høre om du har noen anbefalinger av Lush produkter til veldig fet og ganske uren hud. Har prøvde masse produkter, alt fra matvarebutikk-produkter, til dyre produkter fra hudpleier og apotek. Ingenting har gjort susen. Håper og tror at Lush sine produkter kan hjelpe meg! Eller er det kanskje noen du ikke vil anbefale meg like mye som de andre? :) Håper på et svar, og ha en fiin dag! :D

    1. Jepps! Jeg har sendt deg en mail med litt spørsmål, så jeg lettere kan anbefale deg produkter:-)

Kommentarer deaktivert.