Home » Innkjøp og gaver » Risør » Litt mer marked, innkjøp del I og Instagram

Litt mer marked, innkjøp del I og Instagram

Villvinmarkedet i Risør varte fra torsdag til lørdag, og fredag bød på superbra vær og veldig grei temperatur! Jeg fikk møtt både både mormor, Ane og Åsmund (samt forskjellig andre bekjente fra Risørbyen), og vandret på markedet med dem. Fredag ble også sjåppingdagen, hvor de fleste innkjøp fra markedet ble gjort. Ane hadde på seg grønne solbriller, og synes det var mye fint å titte på gjennom dem:

Pulsvanter fra Luun! Disse måtte jeg såklart gå til innkjøp av. Nydelige!:

Kunsthåndverkeren Tanya Kuiters var der med suuuupermye fint! Som dette:

Fredagens innkjøp resulterte i dette:

Oppvaskklut med grønne torsk på fra Marianne Moe. Håndleddsvarmere i ull og silke fra Luun. Keramikknapp med blåmeis på fra  Tanya Kuiters. Rund liten vase med katt på (fikk dessverre ikke med visittkort, og husker ikke navnet på designeren!). Telysholder med teksten “kos” (“mer” står på innsiden, og skinner igjennom med lys i lykta. Dere får se seinere!) fra MIJO design. Bringebærhalskjede fra Paula & Louise, som dessverre ikke har en fungerende nettside eller nettbutikk! Da jeg spurte fikk jeg beskjed om at det skulle gå an å kontakte dem på mail (paulaetlouise(krøllalfa)hotmail.fr).

Og, dere! Igår kjøpte jeg meg ny mobiltelefon! Endelig en mobil som ikke henger seg opp konstant, som kan motta meldinger til enhver tid og som reagerer når jeg trykker på skjermen. Luksus! Det betyr også at jeg endelig har fått hevet meg på instagrambølgen, så jeg kan være hipp og trendi! Jeg er allerede hekta, og elsker alle de grelle/fine filterene, hoho. Følg meg gjerne! Heter såklart mewkid der også :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åååå, de fuglekoppene!!! Sykt fine! Jeg elsker alt med fugler på <3 Skal ta en fugletatovering også etterhvert.

    Fine innkjøp. Den lille pusekattvasen var supersøt!

  2. Kjempefint at du handler håndlagd på marked! Det er jo så mye fint å støtte opp under :-D Gaver kan man jo hamstre i forveien. Ha en strålende torsdag :o)

    1. Jepps, elsker å handle håndlaget, og Villvinmarkedet. Utrolig mye fint samlet på ett og samme sted :-)!

  3. Åh, supert at du fant mailadressen til bringebærselgerne! Snakker de norsk så jeg kan skrive på norsk til dem? Bare stusset siden det var fransk hotmail :)

  4. Hei! du har en fanstastisk blogg,leser bloggen din hver dag. du tar veldig mye fine bilder,og det er mye inspirasjon, og du er mitt store forbilde.

Kommentarer deaktivert.