Home » By Request » Innkjøp og gaver » Litt innkjøp siden sist

Litt innkjøp siden sist

Etter Pinpointjobb igår, møtte jeg Lushkollega Maria, og sammen gikk vi på sjåpping. Jeg hadde noen ting som måtte kjøpes fra Lush, nemlig de jeg la ut bilde av i ønskelista for noen dager siden. Kokos og vaniljesjampo for massemasse fukt og for å gjøre krøllete hår nydelig, Veganesebalsam for glans og mykhet (jeg bruker balsamen Retread i tillegg), kiwisåpa Miranda til å ha på vasken på badet og en bit av sitronsåpa Bohemian til å ha ved kjøkkenvasken. Mmmm!:

Dessuten har jeg fått meg et par nye plugger til samlinga mi! Disse er syntetiske turkiser i sten fra produsenten Tawapa:

Se så fint de matcher de andre piercingsmykkene, da:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Utrolig fine plugger! Har lenge hatt lyst å strekke ørene, men har endt opp med at jeg ikke tror det er noe for meg. Er allt for glad i “vanlige” øredobber, dessuten vil jeg tro jeg kommer til å angre når jeg blir eldre :) Utrolig fint er det uansett ;)

 2. Jeg har begynt å utvide litt i ørene mine nå, også lurer jeg på om det er noe rensing som må til? Jeg har de i 3 mm nå, og tør ikke mer før jeg vet om jeg gjør noe feil.

 3. åh, turkis steiner er så fine! Turkis fargen i seg selv er jo kjempefin også. Holder på med en ring med en turkis fattet i. Har egentlig lyst til å selge den, men vurderer å ha den selv pga. den fine, sterke og sommerlige fargen. Nesten så jeg har for mange ringer nå, men ja.. kan aldri få nok av smykker vel? :D

 4. Alltid gøy og kjøpe hva man ønsker deg :D Misunner deg siden du kjøpte curly wurly ;D! hihi. Og plugene var skikkelig fine :D! hihi Hvilken strl har du?

 5. Hvor store hull har du?
  Dine ører var skikkelig pene. Jeg har slitt litt med at mine bøyer seg i litt rare retninger, sånn at det ser litt hemma ut. Hva gjør man for å unngå at ørene blir stygge mens man utvider? :)

  1. Hihi, takk! De er 16 mm:> Hmm, høres ut som om du kanskje i utgangspunktet har hatt ganske skjeve/feilvinklede hull?? Du kan alltids pierce ørene på nytt (rett, med andre ord :p) og strekk dem derfra.

   1. Hmm.. dårlig piercer med andre ord ;-)
    Så upraktisk å gjøre det på nytt igjen nå. Er oppe i 10 mm nå. Hvis ikke formen på ørene mine blir bedre etter hvert, så skal jeg gjøre det på nytt :) Takk for tipset!

 6. Synd at du kjøpte pluggene på tawapa, du kunne fått de samme på (link fjernet) for $4.29

  1. For meg er kvalitet veldig viktig når det kommer til piercingsmykker! De du la ved link til så så billige ut at det nesten er til å grine av :P Huff!

 7. Kan du lage et innlegg om alle smykkene dine. Siden samlingen har blitt litt større siden forje innlegg om det? :-)

 8. wow superfine plugger!! :D elsker dem, har utrolig lyst på det selv, men kan man noen gang bruke vanlige øredobber igjen, hvis man ikke vil ha plugger mer? <3 har skrevet litt om bloggen din, så hvis du er keen på å se hva jeg skrev kan du bare se på det siste innlegget på bloggen min<3 Kos deg videre idag

  1. Takktakk! Og takk for omtale! Det kommer veeeeldig ann på. Man har ingen garanti for at hullene vil trekke seg sammen igjen, og bli “normale” uansett hvor lite eller mye man strekker. Så, det er lurt å tenke seg nøye om før man begynner med ørestrekking!

 9. Åh, godt å vite at Lush har vanilje- og kokossjampo. Jeg kjøpte en herlig kokossjampo i Latvia, men glemte den igjen på treningssenteret. Takk for “ubevisst” tips. :D

 10. får du rabatt på den shampooen eller koster den bare 50 kr? for jeg har vært der en gang, og da fant jeg bare sånne shampooer til rundt 200 kr og sånn :) kul blogg !

  1. Takktakk! Vi som jobber på Lush får rabatter på alt vi handler der. Vet ikke helt hvor du får 50 kroner fra? Den koster i alle fall ikke det, men rundt 160 kroner i full pris :-) Vi har shampoer fra 71 kroner og oppover.

 11. fikk det fra kvitteringene ved siden av:) 47,88 og 43, 89 :) men okei , takktakk :)

Kommentarer deaktivert.