Home » Instagram » Risør » Litt høstferie

Litt høstferie


Mobilbilder. Kass øverst til venstre, Dexter/Bebipus nederst til venstre :-)

Dere som følger meg på Instagram og på Facebook har nok allerede fått med dere at jeg for tida er i Risør! Har rett og slett en aldri så liten høstferie her, bare for å slappe av, kose meg med pusene og familien, og nyte den klare høstlufta i denne vakre byen. Har allerede vært her siden onsdag, og blir værende her til uti begynnelsen av neste uke en gang, før det er tid for jobbings igjen. Herlig! Derfor har det, naturlig nok, vært litt stille her inne de siste dagene, og det håper jeg dere skjønner :-) Håper også at dere nyter septemberdagene like mye som jeg gjør, og har en trivelig helg fylt med alt mulig fint!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Fine bilder :-) Så hyggelig med Risørferie sånn i starten av høsten da! Nyt det til det fulle!
    Plutselig var det jo faktisk blitt høst. Utrolig! Og om bare 5 uker så flytter vi inn i ny leilighet (jeg må bare si det til alle, for jeg er så glad), og der skal det bli fargeklatter av møbler/tekstiler/interiør på hvite vegger og lyst tregulv. Det er nok mye takket være inspirasjon fra deg. Livet er for kort til å være grått, rett og slett!

    1. Tusen takk<3 Hurra for flytting; det blir moro!! Også så koselig at du har latt deg inspirere av meg :-D

  2. Bebipusen har blitt så stor og fløffy! Han er så lik på pappaen sin atte (: Fininger. Kos deg supermasse! ;D

    1. Ja, det har han! De er ganske å like ja, og på grunn av all den fløffi pelsen til Bebipusen ser han nesten like stor ut som sin far! Men, det er endel kilo som skiller dem enda, ja ;-)

    1. Kanskje ikke av utseende, men av oppførsel er han det så absolutt! Og, så er han ikke mer enn 10 måneder gammel, og Maine Coon vokser fram til de er rundt 5 år, så bebi er han strengt tatt sånn sett også. Tror egentlig alltid han vil være bebipusen for min del, hihi :>

Kommentarer deaktivert.