Home » Innkjøp og gaver » Risør » Stas og moro » Litt fra lillejulaften + God jul!

Litt fra lillejulaften + God jul!

IMG_0906

Hurra, det er julaften! Igår var Ane og Silje på besøk for å spise julekaker, drikke julebrus og kaffi, prate og åpne julegavene fra hverandre. Nøyaktig sånn som tidligere år :-) Like koselig som tidligere år var det også, og jeg pakket opp noen flotte presanger! Idag er det selveste julaften, og på komfyren putrer risengrynsgrøten og på TV’en er det Reisen til Julestjernen. Jeg sitter i rosa morgenkåpe og koser meg gløgg, og i kveld blir det familiebesøk, julemiddag og presanger i fleng. Åh, jul<3! Koseligkoseligkoselig!

GOD JUL ALLE SAMMEN! Håper dere har en super julaften:-)!!

IMG_0936

IMG_0897

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. God jul til deg å :) Takk for et fantastisk blogg år, og jeg gleder meg til et nytt et :)

Kommentarer deaktivert.