Home » Hverdagsblogg » Litt endringer i bloggdesignet, bare

Litt endringer i bloggdesignet, bare

Ordnet meg ny header, jeg! Var så glad i den jeg hadde, at jeg lot den få være med også, hihi :-) Litt andre småendringer har også skjedd her inne, og i løpet av de neste dagene er det mulig jeg finner på andre småsprell i designet. Vi får se. Så veldig vinter- eller juleaktig er det ikke da, men jeg håper det faller i smak hos dere allikevel!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så fin :)
    Mens du allikevel holder på og diller med siden… Har du vurdert å legge inn et søkefelt? Det hadde vært kjempepraktisk hvis du hadde fått det til. :D

    1. Takk! Det er helt sikkert mulig, men jeg vet ikke hvordan jeg får det til? Skal prøve å leite litt :-)

  2. Synes det ble superfint, jeg! Bloggdesignet trenger jo ikke å være sesongbasert, fint å kunne drømme seg bort til våren med friske farger også :)

Kommentarer deaktivert.