Home » Lister » Liste for uke 7 i 2016

Liste for uke 7 i 2016

1. Vad ser du fram emot den här veckan?

Svar: Å få unnagjort alt som har med takst og fotografering av leiligheta (check!), og å få se boligannonsen vår “på trykk” (det blir surrealistisk!). Reise avsted til Risør, for en ekstra lang påskeferie, og prøve å senke skuldrene og bare nyyyte å ha fri (og påskegodteri!). At det varme været som plutselig har kommet, smelter bort mye av snøen, og at det endelig blir skikkelig vårfølelse. Ta ansiksmaske, drikke ekstra god kaffi og skjemme meg selv bort litt (det trengs)
IMG_8125

2. Vilken var den senaste bloggen du började läsa?

Svar: Åi, det er lenge siden jeg fant en ny blogg å følge (tips, folkens?)! Tror kanskje den siste jeg begynte å følge er Vicky sin?

IMG_66711

3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan kanske?

Svar: Mmmh, ja! Igår var det taco<3, og så skal jeg lage en skikkelig god thaicurry en av dagene, fylt med alt mulig godt av det vi har igjen av rester i kjøleskapet. Slike retter som det, hvor jeg bare hiver sammen noe av det vi har liggende, blir så og si alltid knallgodt!

IMG_3450

4. Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!

Svar: Komme tilbake til bloggingen! Jeg håper å klare å legge flytteprosessen vi står midt oppi vekk, i alle fall inntil vi er tilbake i Oslo etter påska. At jeg klarer å få blogglysten på plass igjen, og pepre bloggen med fine, fargerike bloggposter disse ukene, og at jeg starter med det allerede idag!

IMG_7510

5. Vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?

Svar: Tålmodighet! Jeg må være tålmodig når det, igjen, kommer til dette med flyttinga. Jeg er ganske utålmodig av meg, og jeg skulle helst ha vært på plass i den nye leiligheta vår allerede igår, haha!

IMG_2771

6. Vad gjorde du igår kväll?

Svar: Åsmund og jeg dro på en visning på øvre Grünerløkka, bare fordi det er greit å se litt rundt, før vi faktisk virkelig må se. Leiligheten var dødsfin, og jeg forelska meg med det samme vi gikk inn døra der (men, den blir jo ikke vår, uansett, siden vi ikke kan kjøpe enda). Etterpå tok vi trikk og buss tilbake til Skullerud, handlet mat og blomster, og hjemme laget vi taco og så på serier. Fin mandagskveld!

IMG_3662 (1)

7. En bild som symboliserar denna dag ↑:

Strøken kåk, som har vært fotomodell idag :-)

IMG_1526

8. Vad åt du till frukost idag?

Svar: To knekkebrød med Jarlsbergost, en appelsin, et glass melk og en kopp presskannekaffi til

IMG_0685-2

9. Vilken tid på morgonen vaknar du?

Svar: Vekkerklokka ringer 06:45 hver morgen i uka, og i helga pleier jeg å sove til jeg våkner av meg selv (rundt ni?), med mindre jeg skal jobbe

mewkid-dagens-antrekk-farger

10. Hur ser du oftast ut till vardags?

Svar: Farger, farger, farger! Morsomme detaljer, trykk, store briller og fargerike sko


Liste fra Elsa

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+