Home » Stas og moro » Lindas bursdagsfeiring

Lindas bursdagsfeiring

IMG_9292

IMG_9264

Lørdag kveld inviterte Linda til bursdagsfest hjemme hos henne og ektemannen! Linda fyller år førstkommende onsdag (hurra!), og samlet i anledningen sine beste venner for en fin kveld og feiring. Det var en spleisefest på matfronten, sånn som i min bursdag, hvor vi alle bidro med en rett hver. Jeg hadde med meg vegansk spinatpaté med kikerter, som ble veldig vellykket :-) Mye god mat ble det så absolutt, pluss nydelige ostekaker til dessert. Samtaler og latter ut i lørdagskvelden, og nye bekjentskaper ble til, mens snøen dalte ned utenfor.

Translation:
My friend Linda celebrated her birthday Saturday. Nice people, and lots of food and cake!

IMG_9252

IMG_9255

IMG_9302

IMG_9342

/em

/em

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Nydelig mat,. nydelige folk og KAKE! Gratulerer med dagen som var Linda.
    Takk for et finfint innlegg!

    1. Og takk til deg for en finfin kommentar! :-) Selve dagen er faktisk i morgen, men jeg regner med at Linda ser kommentaren din i løpet av dagen og blir glad :-)!

  2. Hei! ville bare fortelle deg at noe som virkelig hjelper meg når jeg er litt trist, er å gå inn på bloggen din. Alle bildene, fargene og positiviteten din gjør virkelig underverker med humøret mitt. :) fin blogg og fin jente.

  3. Å maten så kjempegod ut :) Jeg så innlegget om livstilssendringen din, vil du fortelle hvor mye du veide før du gikk ned alle de kiloene og hva du veier i dag?

  4. Tihih! Det var jammen en koselig kveld med masse god mat og godt selskap:D Så moro å se bildene<3 Løv ju inapus<3

Kommentarer deaktivert.