Home » Hverdagslykke » Lillelørdag i Homansbyen

Lillelørdag i Homansbyen

Onsdag (også kjent som Lillelørdag!), altså igår, var Åsmund og jeg invitert på tacofest etter jobb! Det var min storesøster også, og vertskapet var min onkel og hans kjære, samt mormor som er på Oslo-visitt for noen dager. Vi ble invitert hjem til vertskapet, og i stua var det dekt opp med langbord og de fineste tacoting. Stearinlysene i leiligheten var tent, og det var en skikkelig koselig stemning i det vi satte oss til bords:
IMG_1591

Vi spiste taco i hauger og lass, prata og fniste. Etterpå hadde vi quiz med spørsmål om alt fra massemordere, til ubåter fra andre verdenskrig, mens vi spiste druer og honningmelon, helt til det ble tid for å reise hjemover. Rannei Christine strålte hele kvelden i sine splitter nye briller, og da vi takket for oss og vandret ut i vintermørket, var både Åsmund og jeg glade og slitne etter en meget vellykka aften:
IMG_1614

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Føler ikke jeg har kommentert bloggen din på hundre år, haha! Fint bilde av søstra di, digger brillene :-D Nå fikk jeg også lyst på taco!

Kommentarer deaktivert.