Home » Innkjøp og gaver » Risør » Stas og moro » Lille julaften totusenogtolv

Lille julaften totusenogtolv

IMG_6847

Tradisjonen tro kom Ane og Silje på besøk i formiddag, for å åpne julegaver til/fra hverandre! På menyen sto den beste julebrusen jeg vet, kokekaffi, julete og julebakst:
IMG_6880

Munke, smultring, korianderkake og finsk pinne var først ut, etterfulgt av andre godsaker:
IMG_6878

Vi spiste og prata, kosa oss og hadde det fint. Å være samlet oss tre igjen var megakoselig! Det er tross alt 4-5 måneder siden sist! Da gavene sto for tur var vi alle tre veldig spente:
IMG_6922

Kortene som fulgte med gavene jeg fikk av dem, var sånn her. Uglekort fra Ane, fuglekort fra Silje:
IMG_6903

Jentene smilte fra øre til øre over gavene jeg gav dem, og jeg ble ikke noe mindre fornøyd med det de ga meg! Så mange fine saker, eller hva?:
IMG_6911

Etter at jentene takket for seg utpå ettermiddagen, kledde jeg meg godt, og gikk ut i snøstormen som har herjet her hele dagen. Fant fram barnet i meg, og lagde engler i snøen og rullet ned bakker. Supermoro, hoho! Inne i varmen igjen laget jeg klar nøttesteika for i morgen. God jul!!!:
joul

Translation:
Had my two best friends over for opening the presents we gave to each other today! It’s a tradition:-) When they left, I played in the snow and coocked a nut roast for tomorrow. Merry Christmas!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Og takk for kommentaren, Gry! Kos dere massemasse i marra dere også! Alle her hilser tilbake:-) Stor klem!

 1. Sæææærlig at det er den beste julebrusen!
  Haha, dette ser og høres veldig fint ut. Noe av det beste ved denne høytiden er å treffe venner.
  GOD JUL!

 2. helt feil julebrus altå! hehe jeg tror alle har sin favoritt julebrus og det forandrer seg aldri. det går liksom ikke å diskutere en gang:p

  god jul til deg og dine.

  1. Smak generelt går vel ikke an å diskutere? Arendals julebrus er den julebrusen jeg er vokst opp med, og er derfor den jeg liker best:-) Takk for det, og god jul til deg også:-)!

 3. Koselig! Ser ut som nydelige julekaker, og jeg kan tenke meg at det var koselig å være samlet igjen! I jula treffer jeg igjen venninner som jeg ikke ser så ofte, og det er stor stas. Veldig flotte julegaver du fikk av dem også! Hva er den lille flasken (?) for noe egentlig? Forresten var det uvant å se deg uten briller! Veldig fin da også :-) God jul, Ina!

  1. Kos deg masse i jula med venner og familie, nære og kjære! Den lille flaska er en Lushparfyme fra en helt ny parfymeserie! Vi har ikke fått dem i Norge enda, men siden Silje bor i England, fikk hun kjøpt til meg:-) Den lukter såååå godt! Gooood jul :-D

 4. Sånn grønn gammel kakeboks som det står kake på har vi også!! Trodde vi var de eneste i verden som hadde den! Vår ser så gammel ut :)

 5. Som deg har jeg min egen favorittjulebrus, og får bare drukket den hjemme i jula, frem til i år, da jeg fant trøndersk julebrus i bergen(!!) og ble superhappy 1. desember. Du får ha en strålende jul!

 6. Mmm, those “Munke, smultring og korianderkake” (I hope they are what I think they are! ) look delicious! Glad to see you had fun! :-) Happy Christmas!

 7. Ååh, Arendals julebrus! <3 Det finnes ikke noe bedre! Har hatt noen diskusjoner på hvilken julebrus som er best i Stavanger, der jeg studerer, men ingen er enige med meg. Tror alle har et veldig sterkt forhold til julebrusen de er oppvokst med. Arendals er definitivt best! …i hvert fall i min munn. Godt nyttår!

Kommentarer deaktivert.