Home » Helgekos » Mitt Oslo » Lieblingfrokost med Rakel

Lieblingfrokost med Rakel

Idag har Åsmund og jeg vært på Grünerløkka og spist frokost med Rakel. Der er det veldig lenge siden jeg var sist!:
Liebling-Oslo-Grunerlokka
Rakel bestilte seg en tallerken med alt mulig på:
Liebling-mat-oslo
Og vi spiste hver vår brødskivesak. Med kaffi og limonade til. Nam!:
Liebling-mat
Jeg var lørdagsfin i blomsterkjole, rosa sjal og matchende ryggsekk:
blomsterkjole
Norgesglass-lampe
Vi spiste og koste oss, pratet og hadde det fint, og da vi var forsynt, vandret vi avgårde:
Liebling-Oslo
Hei Rakel!:
Rakel
Åsmund ble dessverre ganske så dårlig (typ feber, magevondt og sånt!), og etter litt titting rundt på Løkka, bar det derfor hjemover med oss. De andre planene vi hadde lagt for dagen måtte vike, og han har lagt rett ut på senga siden vi kom hjem. Jeg har flere bilder fra idag (Snapchat-post kommer i morgen!), samt videosnutter jeg håper å sette sammen til en bitteliten film, men jeg orker ikke ordne mer med blogg idag. Nå skal jeg nemlig pleie syk mann, og holde ham med selskap, stakkar. Ha en finfin lørdagskveld!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hihi, skulle bare mangle! Han er så flink til å pleie meg når jeg er syk, så. Jeg tok med meg laptop’en i senga, så så vi film sammen, før vi sovnet tidlig. Var i grunn ganske så koselig! Ha en fin søndag!

   1. Det er koselig å være litt sykepleier, også er det så godt å vite at noen er der for deg når man er syk <3 hihi. Takk, det samme!

 1. Har pleiet syk mann selv i dag, tror det må være noe dritt som går. Forresten bestilte jeg det samme som deg sist jeg var på Liebling, skikkelig godt! Elsket kombinasjonen.

  1. Æsj, ja, det tror jeg også! Krysser alt som krysses kan for at jeg slipper unna, for det passer veldig dårlig å bli syk nå, merker jeg! Håper mannen er bedre idag! Åh, ja, helt enig! Ble så inspirert til hva jeg skal servere på min egen kafé en gang i fremtida, hoho!

    1. (Blir i Risør!) VELKOMMEN SKAL DU VÆRE!!! Gleder meg sykt til å realisere den drømmen, altså. Wooohh!!

 2. Du får ta en pause fra bloggen og ta vare på Åsmund :3 Ønsk han god bedring fra meg!

  1. Det var veldig koselig! Selv om det ble så som så, på grunn av sykdom. Takk, idag kan han sitte oppreist, og jeg har fått lurt i ham en smoothie. Ha en fin søndag!

Kommentarer deaktivert.