Home » Lush » Leppemust fra Lush
    1. Honey Trap er veldig fin på såre lepper. Honningen reparerer og fukter godt. Verdt et forsøk!

  1. Popcorn er favoritten min, problemet er bare at jeg spiser den opp.. Haha. Bruker stort sett Ultrabalm eller None of your Beeswax :) Leppestiftene er helt nydelige de også, og liptintene også..

    1. Haha, gjør du? Smaker digg, ja :-D Må straks ha ny Noybw… Gleder meg! Alltid så gøy å handle nye, ferske ting!

  2. Siden jeg studerer i Skottland, og har Lush som en nær nabo, er jeg selvfølgelig veldig fornøyd :D Tror jeg har brukt opp to None of Your Beeswax på de tre månedene jeg var der før jul. Jeg er også veldig glad i Ultrabalm, og bruker den hvis jeg ikke finner None of Your Beeswax med en gang :p I tillegg så har jeg invistert i leppestift, desicive faktisk, og er veldig fornøyd med den :D

    1. Du har veldig god smak når det gjelder hva du smører inn leppene dine med, må jeg si!:-) Digg med Lush som nabo vil jeg tro!

Kommentarer deaktivert.