Home » Interiør » Leilighet fylt med julestemning

Leilighet fylt med julestemning

Gårsdagen fylte Åsmund og jeg med julesyssel, som for eksempel å pynte til jul! Åh, instant julestemning og kos! Det hvite plastikktreet vårt kom på plass, og vi pyntet det med all den søte, morsomme og grelle juletrepynten vår. Han her er ny av året:
IMG_6608
Rådyyyr:
IMG_6613
Uglefjes, naturligvis. Sammen med polkagris og eple!:
IMG_6621
Griser er det masse av, og til og med en grå pus har kommet med på treet, hihi!:
IMG_6632
Kattevasen fikk en juleduk å stå på:
IMG_6662
Stuebordet ble dekorert med den gamle juleduken og dompapbrettet:
IMG_6664
Vi hang opp julestjerne i vinduet på datarommet, og i stua:
IMG_6666
Tinnpepperkakehuset jeg kjøpte på Lush for flere år siden har kommet fram, sammen med de små Mummikoppene jeg fikk av en bloggleser for noen år siden<3, samt kongerøkelse (!!!):
IMG_6685
Ved bloggpulten min har jeg også dekorert vinduskarmen med julepynt! Iiih, koselig!:
IMG_6707

Rekk opp handa dere som har pyntet til jul allerede? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Ååh, så hærlig! Pynta til advent nå i helga, og var på julemarked, så stemninga er i gang. Nå venter 12 jobbdager på bølgene, så skal jeg finne fram julepynten og sette igang full julemodus! Høydepunktet er å pynte juletreet.
  Det tinnhuset fra Lush har jeg også, ganske sikker på at jeg kjøpte det under påvirkning av bloggen din, hihi, bare seee så fint det er! :-)

  1. Adventstiden er så fin! Vi pynter liksom bare til jul, vi,ikke advent. Mmebasseng, jeg tror det er fordi vi er borte såpass mye av selve jula, at det er fint å nyte litt julepynt her mens vi kan! Hoho, gled deg til å pynte tre. Det er så himla koselig! Hah, ja, det tinnhuset er jo bare nydelig! Skjønner godt at du lot deg friste!

 2. Vi har pyntet til advent, men julepynten pleier vi å vente med til nærmere julaften :) I år skal vi ha ekte juletre, juhu!

 3. Hihi! Så fint!!! Jeg pyntet nå første søndagen i advent – med fargede lys i kjøkkenvinduet og julepynt stort sett alle steder jeg når! Jippi, julestemning!

  1. Haha, herlig! Julepynt er så kos, og det blir så stemning med pynt i alle rom, hihi! Vi har til og med pyntet med rødt teppe og røde håndklær på badet!

 4. Så koselig! Vi pyntet også til jul i går. Jeg synes det hører med til første søndag i advent :-)

 5. Kjempekoselig! :-D jeg har såviidt begynt litt med å sette fram den mest nøytrale pynten (klarte ikke vente), men i dag havner all pynten ut i leiligheten! Vi skal skaffe oss et lite grantre som skal pyntes, siden vi er hjemme hos familiene våre hele juleuka så må vi kose oss litt med et tre hjemme i førjulstida :-) det er så koselig å pynte til jul!

 6. Vi har også pynta til jul! Sidan juletre er såpass dyrt og vi uansett skal feire jul hos foreldra mine, så bestemte vi oss for billigvarianten – nemleg ei grein! Eg og kjærasten vandra rundt i skogen i heile går på leit etter den perfekte juletre-greina, og enda opp med ei grein som var akkurat passe stor og hadde akkurat riktig mengde småkvistar til at vi fekk plass til all juletrepynten. No står den i ein provisorisk juletrefot (ei glasflaske fyllt med småstein) og lyser opp i heimen. Veldig nøgd! :)

  Synst det verkar så innmari fint med kvitt juletre, forresten. Kjempefint var det! :)

  1. Åh, så koselig!! Synes det var en super idé. Det er koselig å gjøre det litt julete, selv om en ikke er mye hjemme i jula. Tusen takk! Det blir nok ekte tre på oss den dagen vi får et hus, men fram til da er det plastic fantastic, hoho!

 7. Så koslig dere har pynta! Vi har aldri pynta til jul, men bestemte oss for å gjøre det i år, nå som vi har flytta :) pynta vårt hvite plastikkjuletre igår (klarte ikke vente). Misunner dere som har tinnpepperkakehuset fra lush, så fiiint!! Har liksom ikke så mye julepynt enda, men det blir vel etter hvert. Fikk masse julestemning av å gå åå julemarkedet i KJ og youngstorget i går ?

  1. Hurra! Det er hyggelig å starte nye tradisjoner når en flytter. Vi fikk jo ikke tre før vi flytta dit vi bor nå. Det er noe eget ved det asså!

 8. Kongerøkelse lager ekstra god julestemning! Vi har også pyntet til jul, så nå gleder jeg meg til å åpne den første kalenderluka i morgen :)

 9. älskar eran julgran! den ser ut precis så som jag tänker mig att du hade sett ut om du vore en julgran :)

 10. Rekker opp hånda! :D
  Pyntet på fredag. Hadde en feriedag til gode, så den tok jeg som en pyntedag ;)
  Rubbel og bit er oppe, og nå skal jeg bare nyte og kose meg i den herlige adventstida.
  Godt å se at det er flere som er “tidlig” ute.
  For meg er det ikke tidlig, men er nok mange som mener det.

  1. Yay!! Det er veldig greit å legge det til en fridag, det er jeg helt enig i. Det tar jo fort litt tid! Kos deg i førjulstida!

Kommentarer deaktivert.