Home » Innkjøp og gaver » Late night (internet) shopping
 1. Oooh, liker veldig!! Nå har jammen meg jeg trykket meg inn der også, hoho :D.
  Så mye fint det er her inne nå, jeg har ikke hatt mulighet til å kommentere, men jeg har nå lest ihvertfall! OG Gratulerer med dagen som var, håper dere hadde en vakker dag ilag <3 Klemmer og tjohei :)

  1. Hihih, så artig! Det er alltid så moro med kreative sjeler som lager fine ting. Sånt er moro å støtte opp om! Gratulerer så mye med deres bryllupsdag også, Aylana Maritha! Håper alt er vel med dere, og at dere har hatt en finfin sommer (på tross av mye kjedelig vær!)! Klem!

   1. Absolutt! Jeg er mye på Etsy å shopper, kanskje litt for mye til tider haha. Men alltid moro å oppdage nye sider, som ved denne som du delte her:).
    Tusen takk! Her er det bare bra, og selv om sommeren har vært litt merkelig vær messig, så har den vært skikkelig fin!:D. Vi har denne uken igjen, før hverdagen starter, så på Lørdag drar vi til Halden på Vegetarfestivalen, gledes til festival og treffe venner igjen:). Håper dere har kosa dere masse også, og at alt ellers er bra. Klemmer :)

    1. Hoho, så gøy! Dere får nyyyyyt ferien som er igjen, og festival, i den nydelige sommervarmen som dukket opp! Jeg sender ut en pakke til deg fra Pinpoint i kveld forresten! Hihi! God helg, klem!

 2. Jøss, de var sykt kule!! Spesielt dinoen, har helt dilla på de dyra etter å nylig ha sett Jurassic World på kino, hihi.

  1. Hihi, ja, ikke sant! Dinosaurer er (/var) så fine, så det skjønner jeg godt. Haha, greide å lese feil av “dinoen”…. *kremt*!

Kommentarer deaktivert.