Home » Risør » Late feriedager om sommeren er også fint!

Late feriedager om sommeren er også fint!

Sommervarmen vi har nå er så herlig! Men, medaljens bakside er at det også gjør meg skikkelig slapp og giddalaus, haha! I disse tider med bryllup rett rundt hjørnet, må jeg bare ta meg sammen uansett hvor varmt det er, og få gjort ting allikevel. Da er det fint med dager som denne, som bare har vært kos og ferie, og ikke noe annet. Hvor jeg startet ut i sentrum; drakk god kaffi aleine på kafé, etterfulgt av titting i butikker og  fototur i byens fine gater:
IMG_4171

IMG_4175

Rundt halv ett møtte jeg Åsmund, Ane og hennes kjæreste, og sammen fant vi fram til kuleis:
IMG_4188
Åsmund valgte sjokolade og bringebær, mens jeg gikk for lollipop og appelsin. Forfriskende i varmen, ja!

Vi fire satt på en av benkene på torvet, med utsikt utover indre havn. Der satt vi og koste oss med is, prat, spionering på sommerturister bak solbrilleglassene våre og nøt å ha sommerferie. Da isen godt og vel var spist opp, splittet vi opp og gikk hver til vårt:
IMG_4194

Åsmund og jeg gikk til Bakgården for en aldri så liten lunsj, og valget falt på knallgod sushi på deling:
IMG_4201

Samt hvitløksmarinerte soyabønner. Det var noe nytt for min del og nam, nam var det!:
IMG_4208

Etterpå reiste Åsmund hjemover til seg, og jeg syslet med skikkelige ferieting. Som å småsove i på terrassen i skyggen av en parasoll, kose med slappe sovepuser, bade i sjøen i kveldssola og et friskt Lushbad i badekaret. Samt å sitte på verandaen helt til skumringen kom snikende. Bare sånne ting!

Hvordan har deres dag vært, og hva har dere fylt den med?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Wæææh, det er så varmt! Litt i meste laget syns jeg. Sånn 20-25 grader er ekstremt nok i massevis for meg.

    Sliter også med å være slapp og dorsk så det er ikke lett å få noe gjort, men jeg har sydd meg nye gardiner og sånne tingser for å dra dem til siden med for å feste på veggen (vet ikke hva de heter, men du skjønner kanskje hva jeg mener?). Og så har jeg store ambisjoner om å male litt i løpet av de neste dagene. Et vinterlandskap tenker jeg det skal bli, hehe.

    1. Hehe, ja, i sola er det litt mye, når det er vindstille! Og, det blir jo ikke kjølig inne. Men, jeg vil heller svette skikkelig på denne årstida, enn å fryse. Det blir mange nok kalde måneder i dette landet også, hehe! Jeg synes det høres ut som om du har vært riktig så flink og flittig, jeg! Gøy å kunne lage noe også. Lykke til med maling; håper motivet får deg kjølt ned litt, hihi!

  2. Høres ut som en super dag :D Jeg har gått litt rundt i byen, lest litt og vært sammen med noen venner ^^

Kommentarer deaktivert.