Home » Innkjøp og gaver » Lush » Ladybird and Sunrise

Ladybird and Sunrise

IMG_1539
Tilbake i Oslo stakk jeg innom Lush for å snuse på morsdagsproduktene som hadde kommet til butikken, og med meg hjem ble to velduftende saker. Den ene som fikk være med hjem var Ladybird boblebit, som luker en blanding av blomster og peppermynte (den skal vi bade med første kvelden i Göteborg om noen uker, hihi!). Det andre var en bit med såpa Sunrise, som blant annet inneholder en herlig blanding av oljer fra sitrusfrukter, og silketofu! Spennende, spennende. Fornøyd med fangsten er jeg, men jeg kan nok ikke utelukke at jeg drar tilbake for å slå kloa i noe mer fra Valentine’s Day- og morsdagsproduktene ;-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åh, marihønen! <3 Vet du forresten hva Lush pakker produktene sine i? Tenker avfall-messig, om det er mye plast og greier som er lite resirkulerbart… (Nå spør jeg deg kun fordi jeg vet du har jobbet der, jeg kunne sikkert googlet, men…lat…) :)

  1. Ikke sant den var søt!! Lush bruker plast laget av maisstivelse, resirkulert papir og plast laget av resirkulert materiale. I pakker som sendes, pakkes det med “beskyttelseschips” laget av potetstivelse, og så og si alt er resirkulerbart :-)!

 2. Jeg skal også til Gøteborg om et par uker! Kjærestens bestekompis bor der og jeg skal møte han for første gang. Iik! Men hvordan vet du at dere får badekar på rommet? Det er alltid så luksus <3

  1. Så gøy (og spennende å møte nye folk!)! Vi gleder oss skikkelig! Jeg så det på bilder fra rommet vi skal bo på, så jeg er 99,9% sikker på at vi får det. Ellers pleier vi å sjekke hotellet vi skal bo på, under informasjonen de har om de forskjellige rommene, og booke de hvor det står at det er badekar (samt skrive en notis om at vi ønsker badekar). Funker alltid :-)! God tur!

 3. Vil ha badekar:( har ett lite lager med lush badebomber som ligger og venter på og bli brukt. Skulle gjerne hatt marihøna<3 og ett lite spørsmål som ikke har noe med dette g gjøre:) hvor er det blå brillene dine fra? Jeg elsker de! Akkurat sånne jeg er på jakt etter.

  1. Vi også! Hihi, ja, det er lett å samle på seg et lite lager, tenker jeg! De blå brillene er fra Brilleland/Mark Jackobs i fjor på denne tida :-) Lykke til på brillejakta!

 4. Ina, jeg tenkte på deg da jeg så LUSH i Tokyo :) Vi kjøpte diverse badekuler og de var langt “ferskere”/mykere i konsistensen enn de vi kjøper hjemme (her kan de være tørre)

  1. ÅåååLushiTokyo<3! De har egen fabrikk i japan, så varene der er mye ferskere enn de f.eks er i Norge, og så bruker Japan liiiiitt andre oppskrifter enn UK, etter hva jeg kan huske. Det er fabrikk i Canada (hvor du i statene får produktene fra), Japan og England. England sender til resten av verden. Veldig spennende, i grunn! KOS DEG PÅ TUR!!

Kommentarer deaktivert.