Home » Helgekos » Kveldssol og eplepai på kjøkkenet

Kveldssol og eplepai på kjøkkenet

IMG_9038 IMG_9039 IMG_9043

Bare noen bilder fra søndagskvelden vår, med eplesmuldrepai, lavendel-te, utsprungne liljer, pastellfargede stearinlys og herlig kveldssol inn kjøkkenvinduet. Jeg får liksom ikke sagt nok hvor fornøyd og glad jeg er med kjøkkenet vårt, og det er så deilig å endelig ha funnet tilbake til gleden ved å kokkelere og eksperimentere der igjen! <3

IMG_9062

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Fint! Det er so kjekt å ha eit kjøkken ein føler for å opphalde seg i, slik at ein får lyst til å lage mat og prøve ut oppskrifter. Kva slags lavendelte er det du har? Produsenten eg har brukt å kjøpe frå har slutta å lage lavendelteen sin, som har vore favoritten min i lang tid, og eg er på leit etter andre som lagar/sel lavendelte.

    1. Ja, det er helt fantastisk å endelig ha det sånn! Æsj, så dumt at favoritten din er borte fra sortimentet! Jeg bruker en fra Palais des Thés, og den er veldig god!

  2. Slo dere fra dere idéen om blå vegg på kjøkkenet?
    Jeg skal male kortveggen på kjøkkenet vårt lyst turkist nå. Eneste aberet er at jeg ikke kan fordra å male;)

    1. Nei, absolutt ikke! Vi har bare ikke kommet så langt (men kommet fram til at det nok blir den andre kortveggen i stedet!). Aha, lykke til!!

Kommentarer deaktivert.