Home » Helgekos » Mitt Oslo » Kveldsbading på Sørenga Sjøbad

Kveldsbading på Sørenga Sjøbad

Igår var en bra fredag! Vi startet den med å ha lunsjbesøk av min onkel og hans kjære, etterfulgt av litt husarbeid, og deretter reiste vi til sentrum for å finne på hyggelige saker. Som å dra til Sørenga Sjøbad i kveldssola med Mari, Andreas og Ronja! Kanskje ikke et sjakktrekk med all denne badinga, i og med at jeg er forkjøla, men jeg nekter å la være å kose meg med sommersysler bare på grunn av helsa, hah!:
P7260002

For bading ble det, på Åsmund også! Han tok baklengs salto ut i Oslofjorden, og for sin del ble det årets første bad!:
P7260010

Jeg hadde med meg det vanntette kameraet, og kunne derfor knipse massevis av bilder i havet. Hurra!:
P7260022

Vi badet, lo, gurglet saltvann, svømte, dykket under, og koste oss kjempemasse. Åh, bading!:
P7260110

Så ble det en pause på brygga, med mer prat. Åsmund var litt ekstra kjekk, synes jeg:
P7260152

Mari, Ronja og jeg tok oss en baderunde nummer to, mens gutta satt på brygga og prata. Se så fint!:
P7260179

Mari hoppa like godt uti med solbrillene på seg, og why not? Som å se en superkjendis, si!:
P7260188

#Duckface:
P7260206

Da vi hadde badet og hygget oss i noen timer, pakket vi sammen, og bega oss hjemover:
P7260227

I godt humør!:
P7260261

I herlig kveldssol. Hjemme igjen hang vi badetøyet til tørk, og laget fredagstaco til middag:
P7260270

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Det er kjempemoro! Tar det med på tur nå også, så får jeg se om jeg knipser noen bilder i bassenget, hoho! Sjekk det, det gjør helt sikkert dert:-D

    1. Det var det! Skaff deg et vanntett kamera, eller en beholder til kameraet/mobilen din, som lar deg bruke det i vann. Det er veldig gøy!

  1. Ahh, det siste bildet av dere to gav meg flashback til da jeg og gubben vandra en varm sommernatt oppover grünerløkka etter å ha vært på festligheter! Elsker oslosommer :D vi får gjøre det igjen når vi er gamle og unga kan passe på seg sjæl, si :)

Kommentarer deaktivert.