Home » Piercingrelatert » Stas og moro » Kundekveld på Pinpoint
 1. Vet du hvor mye en septum hadde kommet på, bare smykket? :D vil ha en vanlig lukket ring! Hadde vært gøy å endelig få tatt den

 2. Oi, skulle ønske jeg bodde nærmere Oslo, det hadde vært stas å være med :)

 3. Yeess ! Jeg valgte riktig tid å flytte på ! Dette er den typen ting jeg kunne campa i tre dager for å bli med på ! Håper jeg klarer å komme i tide til å få stukket et lite hull :D

  1. Haha, søta!! Ja, det er virkelig STOR interesse for dette allerede nå i forkant, så jeg tror det vil bli mye trengsel! Førstemann til mølla-prinsippet gjelder så til de grader denne kvelden, så det er bare å stå klar klokka 18:30!

    1. Yup, noe sånt! Vi kommer til å “jage ut” alle når klokka blir seks/stengetid, låse døra, og rigge i stand (pluss at de som har vært på jobb hele dagen skal spise litt mat kjapt!), og lukke opp når klokka blir 18:30 :-D

 4. Heisann!
  Bare lurer på om nipple piercings går under “komplisert plassering”? Har tenkt på å skaffe det en stund, så kansje det er på tide nå. :P

 5. Hei, hvis jeg har rensemiddel fra før av, trenger jeg å kjøpe det da? Eller betaler jeg da bare for piercingsmykket? Har veldig lyst på microdermal nederst i nakken, er dette en “komplisert plassering”? Hva tror du er prisen for dette? (Stiller pris – orienterte spørsmål fordi jeg er fattig student hehe). Håper at jeg rekker innom! Dette er jo et knall – tilbud :-)

  1. Jeg husker ikke nøyaktig pris i hodet, men jeg troooor smykket kommer på 330,-, om du skal ha en sten på. Husker ikke helt nøyaktig! Microdermal er ikke noe problem, så sant det fort blir enighet om plasseringen. Tanken er jo å glede så mange som mulig, på kortest mulig tid, og for å få til det, er det viktig at alt går lynraskt for seg. Da har vi ikke tid til å diskutere fram og tilbake angående plasseringer, smykkevalg osv. Ja, jeg tror det blir megagøy! Og travelt haha! Du må si hei om du kommer innom!

 6. Åhhh, så gøy!! Dette skal jeg absolutt komme på! Da var det om jeg kanskje skal pierce niplene på nytt, hmmm.. Finner ut av det til da, ser deg der! :)

Kommentarer deaktivert.