Home » Mitt Oslo » Kristi Himmelfart med sosialisering, hotellopphold og parkhygge

Kristi Himmelfart med sosialisering, hotellopphold og parkhygge

Vet dere, den langhelga her har Åsmund reist avsted til Italia! Med den nye jobben sin, til en bitteliten landsby for å smake på lokalprodusert vin, nyte god italiensk mat, sosialisere og kose seg. Om jeg er misunnelig? Så inni granskauen!! MEN, jeg har en fin helg jeg også, da. Har nemlig lagt opp til en slags miniferie selv, for det er så kjipt aleine hjemme nå (alt er jo i esker, det er så tomt, romklang og ekstra ensomt er det også), og første natta på min miniferie i egen by, ble på hotell!

Tidlig igår ettermiddag, sjekket jeg inn, og fikk et finfint rom i tiende etasje, vendt mot bakgården:
IMG_6064
På meg hadde jeg masse friske farger, for å matche det nydelige vårværet (og bordet på rommet):
IMG_6082
I lobbyen på hotellet var det riktig så kult, og på en av veggene hang dette kreative bykartet over Oslo:
IMG_6083
Og resepsjonen ser ut som en hipp kafé. Kult!:
IMG_6084
Etter å ha sjekket inn og lagt fra meg litt ting, tok jeg meg en spasertur i sola:
IMG_6070
IMG_6089 IMG_6114
Og endte opp på Funky Fresh på DogA, hvor Linda jobbet med å gjøre klar til helgas Vegetarfestival. Både Funky Fresh og DogA var stengt, men kakesjefen Linda vartet allikevel opp med noen godsaker til meg: Veganske råkaker, kaffi og cider. Mmm! Det ser vel ikke så dumt ut, vel?:
IMG_6119
Da jeg hadde vært på besøk en liten stund, trasket jeg gjennom Torggata, så på folkeliv og butikker:
IMG_6146
Kjøpte meg sitronsorbet, og spaserte videre:
IMG_6156
Godteri til kvelden fikk jeg også kjøpt meg, og lagt på plass på hotellrommet. Så mye godt!:
IMG_6168
Og så var det tid for middag, sammen med en finfin gjeng, på Illgal Burger. Så himla digg!:
IMG_6183
Gode og mette gikk vi sammen langs Akerselva, og videre til parken:
IMG_6190
Gutta boys ledet an, og Cathrine og jeg kom etter. Oslo var fult av solglade mennesker over alt!:
IMG_6192
I parken slappet vi av i sola, helt til det begynte å bli kjølig. Hei Cathrine!
IMG_6200
På veien tilbake til sentrumskjernen, tok jeg en liten dans, som Cathrine foreviget. Hihi!:
IMG_6212
Og så tøffa jeg meg sammen med Sala:
IMG_6219

Kvelden tilbrakte jeg med bilderedigering, godterispising, filmtitting og chatting på hotellrommet, etter en varm dusj. Skikkelig koselig!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. det hotellet lå vi også på ei helg før vi flytta til Oslo! veldig kult hotell, men noe vi ikke likte var at alt(!!) på badet var firkanta :’D toalettet var helt jævlig å sitte på, haha. Så koslig du ordner deg når du er aleine! Vi var på illegal burger på onsdag, veggisburgern er NAMMM! <3 kos deg masse og god helg Ina :)

    1. Hehe, ja, det var ikke særlig behagelig å sitte på, nei! Hoho, ja, alle burgeren der kan jo lages veggis, og det er et stoooort pluss! Gooood helg til deg også!

  2. For en fin dag, Ina :) Elsker at du matcha bordet, gul er min favorittfarge.

    Lilla drue/gul sitron er bruspulver, ikke sant? Flashback fra barndommen! Men fikk mer lyst på kinderegg, altså :)

    1. Veldig! Hihi, takk, ja, gult er kult (og også en av mine favoritter). Ja, det stemmer at de er det! Skikkelig barndomsminner!

Kommentarer deaktivert.