Home » Innkjøp og gaver » Kosmetikkinnkjøp 16/03/16

Kosmetikkinnkjøp 16/03/16

Da jeg var innom helsekosten igår for å kjøpe meg en ny tannpasta, kjøpte jeg med meg et par andre ting óg!:
IMG_3841
Deodorant, tannpasta og leppepomade
Vanligvis bruker jeg en tannpasta fra merket Kiss My Face, men siden butikken jeg var innom igår ikke hadde den, kjøpte jeg like godt en jeg ikke har prøvd tidligere. Tannpasta med aloevera fra Dr. Organic! Jeg har testet ut en del av leppepomadene fra merket tidligere, og investerte derfor i enda en igår (jeg er tross alt snaaart tom, hehe!). Denne gangen ble det en med olivenolje og sitron (og solfaktor 15!). Sist, men ikke minst, kjøpte jeg en deodorant med kokos. Den er jeg i grunn ganske spent på, for erfaringsmessig funker ikke de mer naturlige deodorantene på meg i det hele tatt, så nå får vi se da! Ingen av produktene er testet på dyr, forresten :-)

Update:
Fikk spørsmål om jeg kunne komme med en update på hvordan jeg synes deodoranten virket etter en stund med flittig bruk, og det kan jeg nå: Jeg liker den kjempeodt! Holder svettelukta borte, lukter godt og er god å påføre. Perfekt!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Bruker selv den med tea tree. Liker godt at de ikke skummer så sinnsykt mye ^^

  2. Du må si hvordan deodoranten funker! En aloe vera-deodorant jeg bruker nå er innmari dårlig, og jeg er på utkikk etter å finne en bra en :)

    1. Det kan jeg! Jeg kan skrive en update i bunnen av denne bloggposten når jeg har fått testa den ut litt, så bare titt innom dette innlegget igjen om litt :)!

  3. Esker Dr.Organic! Jeg bruker Tea Tree deodoranten nå og er storfornøyd. Har opplevd at det har vært vanskelig å finne cruelty-free deodoranter, men denne duger.

    1. Det har jeg også opplevd! Har noe jeg er fornøyd med, men det har tatt tid å finne fram til det, altså. Nå var det gøy med noe helt nytt, så krysser jeg bare fingrene for at den greier å gjøre jobben! Hvis ikke får jeg anskje gå for tea tree-varianten neste gang?

Kommentarer deaktivert.