Home » Innkjøp og gaver » Kort, innkjøp, kopper og sånt

Kort, innkjøp, kopper og sånt

Kortet jeg fikk av Åsmund var jeg med på å velge ut selv, og se sååå søtt det er! På baksiden av kortet hadde han skrevet så mye fint at jeg fikk tårer i øynene av å lese det, hihi:

Christiane hadde plukket ut et kort som traff like mye blink som de to Mummikoppene hun ga meg gjorde:

Og da vi spiste middag på New Anarkali hadde Maria med seg et kort hun hadde laget helt selv til meg. Kortet er utformet som en liten bok, og inni lå et personlig gavekort. Gøy! En litt mer ordentlig gave, som hun selv ordla det, skal jeg få seinere. Synes vel egentlig dette var en flott nok gave i seg selv, jeg!:

På Stormberg kjøpte jeg meg en tynn fleecegenser på salg, nemlig denne:

Og på Monki kjøpte jeg, utenom sort/hvitt tøy til Lushjobbing, et eplesmykke! Grønt og fint:

Mandag kom fine Rakel innom Pinointjobben og leverte en liten bursdagsgave. Enda en kopp, jippi!:

Koppsamlingen tar form, ja! Gleder meg til vi en gang i framtida får mer skapplass, og jeg kan få meg et kjøkkenskap med glass i så jeg kan se alle de fine koppene til enhver tid:

Dagen i dag har gått med til å blant annet rydde bort all julepynt, og bytte den ut med sånt som dette:

Jeg savner egentlig jula allerede, men *vips* så er den her igjen! Og i mellom er det jo også så mye fint!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Ååh, Inafina! Så bra du hadde en så fin bursdag med så fine gaver og kort^^ Du er så flink til å være positiv! Solstråle!

 2. Utrolig kule kort og mange fine kopper!! Fin samling :-)
  Jeg har også ryddet ut julen i dag, og pyntet med lyseblå duk, rosa lys og rosa blomster :-) Herlig med litt hint om vår igjen nå syns jeg, selv om julen alltid er velkommen igjen.

 3. Hihi, kopp- og krusseksjonen i kjøkkenskapet vårt minner om deres! Gleder meg til jeg får mer plass, jeg også. Så mye fint du fikk!

 4. Så mange fine kopper! Blir så glad av å se bilder fra leiligheten, for det er så mange farger at en ikke kan la være å smile!

 5. Syntes du har mange barnslige, men veldig fine og koselige kopper som passer veldig godt til den jenta jeg kjenner. Hilsen pappa.

 6. Dette innlegget likte jeg, så utrolig mye fin inspirasjon i form av ting!
  Jeg likte det hjemmelagde kortet, flodhestkoppen og det grønne eplet. Må si den koppesamlingen din begynner å ta form, hehe!=D

 7. ELSKER stilen din, så ufattelig gjennomført og nydelig!

Kommentarer deaktivert.