Home » Favoritter » Foto » Fotooppdrag » Stas og moro » Konsert: Mew på Skral Festival, 15. juli 2015

Konsert: Mew på Skral Festival, 15. juli 2015

Jonas Bjerre Skral 1 Mew Skral publikum 2 Jonas Bjerre Skral 3 Mew Skral 1 Silas Utke Graae Jørgensen Skral 2 Mads Wegner Skral Mew Jonas Bjerre Skral 4 Johan Wohlert Skral Jonas Bjerre Skral 2 Silas Utke Graae Jørgensen Skral Festival 1 Nick Watts Mew Skral Mew Skral 3 Mew Skral 4 Mew Skral publikum 1

(Igjen!:) Hva synes dere om bildene, og hvilket av dem likte dere best?

Sist, men så absolutt ikke minst: Mew. Mitt elskede, kjære Mew. For en konsert! For en opplevelse å få knipse bilder av dem! Fantastisk setlist, framført, alt. Alt klaffet! Og så var det utrolig koselig at Jonas lyste opp i et smil og vinket til meg fra scenen da han fikk øye på meg på fremste rad, mellom noen sanger, hihi! Og å dele det hele med Åsmund, var ekstra fint. Vi har vel ikke sett Mew sammen siden min første Mew-konsert, i 2007?!

Jeg hadde ikke booket noe intervju med Mew, for jeg hadde ikke noe jeg som “journalist” ønsket å spørre dem om, men jeg hadde jo allikevel lyst til å slå av en prat med en eller flere av dem, ikke minst Jonas. Og det ble det heldigvis en orden på, etter at Åsmund og jeg hadde ventet en god stund ved backstageområdet. Da Jonas fikk øye på meg fra backstageområdet, var han snar med å komme ut til oss utenfor teltene for en klem og en veldig trivelig prat.

Vi snakket om foto, konsert, musikk, data, reiser og turnéplaner. Jeg hadde med meg polaroidkameraet, og Jonas knipset bilde av Åsmund og meg for å teste det ut. Så ble det naturligvis en selfie av ham og meg, hoho! Ja, og så var jeg så heldig å få bassist Johans plekter etter konserten! For en megahyggelig kveld, og fantastisk slutt på festivalen!:
Mewkid_JonasBjerre_Instagram


Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på bildene mine fra Skral Festival! Det betyr så mye for meg med slike innspill og tilbakemeldinger, så tusen hjertelig takk *hjerte*! Takk også til dere fininger som hilste på meg under festivalen (det er så koselig å prate med dere og bli litt “kjent” med dere også!), og dere som bare smilte lurt til meg. Håper dere som leser har kost dere med festivalbildene, like mye som jeg har kost meg med å redigere dem og å dele dem med dere!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hihi, kan tenke meg du koste deg der ja! :D Og det må være så gøy at de kjenner deg igjen og vinker osv, får du litt hjertebank og fjortistendenser da eller?! ;D
    Jeg digger forresten bildet med trommisen! :)

    1. Hohoho, gjett om!! Til begge deler, knis! Tusen mange takk! Silas gir virkelig ALT på trommer. Fantastisk!

  2. Så masse fine bilder fra Skral – endelig fått tid til å se alle! Liker alle sammen jeg! Koselig det av venninna mi og meg også (og Åsmund da) :) Var så koselig å treffe deg :) Kos deg masse videre i sommer! Hilsen Kristin

    1. Tuuusen taaaakk! Var kjempehyggelig å hilse på deg/dere også. Jeg er veldig glad for at du introduserte deg selv! :-) Håper dere hadde en nyyydelig festival! Klem!

  3. Festivalbildene har vært supergøy å se! :D Jeg liker godt konsertbilder, jeg tror det som gjorde dette litt ekstra gøy var at jeg visste at dette var fra ditt perspektiv og ikke en annen ukjent journalist (:

Kommentarer deaktivert.