Home » Innkjøp og gaver » Reiser » Kongsberg, København, Bergen og Mew

Kongsberg, København, Bergen og Mew

Mew-Bergen-Mewkid
Det er duket for en riktig så trivelig høst!:
Hyttetur til Ane og familien hennes sin hytte på Kongsberg er planlagt, og dit reiser jeg med Åsmund, Ane og kjæresten hennes Fredrik, på helgetur. Åsmund har aldri vært der før, og det blir så himla koselig å vise ham stedet, og byen, hvor jeg har vært så mange ganger med Ane fra jeg var liten!

Københavntur og opphold er kjøpt og bestilt! Vi reiser på en liten helgetur i september, Åsmund og jeg. Vi fant oss et koselig hotell, og er spente på å følge tipsene dere kom med på ting å gjøre i byen. Det blir min aller første Københavntur!

Mew spiller fire konserter i Norge i slutten av oktober (Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger), og jeg sikret meg like godt billett til både Oslo-konserten (som jeg såklart måtte!) og Bergen-konserten! Ane og jeg går sammen på Oslo-konserten, mens på Bergen-konserten blir Silje Elisabeth min følgesvenn. På grunn av jobb har jeg ikke booket selve turen til Bergen enda, for det er ennå ikke 110% klart om jeg kan få ordnet meg fri disse dagene, men vi ble alle enige om at konsertbillettene kunne like godt kjøpes, og at om jeg i verste fall ikke får kommet meg dit, får Silje Elisabeth reise på konserten med noen Bergenvenner. Allikevel krysser jeg naturligvis fingrene skikkelig for at det blir en tur til Bergen på meg, både for konserten, og for å treffe Silje Elisabeth og Marte igjen! Dessuten er jo Bergen så fiiin! Svaret på det får jeg om et par uker, *spent*!

Har dere noen fine høstplaner da, folkens? :-)
mewkid-kongsberg-hytte

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Det skal jeg gjøre! Det blir bare en kort tur i så fall (planlegger å reise fra Oslo på torsdag, og hjem igjen på formiddagen lørdag), men en kaffi trenger jo ikke ta lang tid :-)!

 1. Jeg skal til Bergen i September for å delta i Color Me Rad-løpet, så skal jeg til Oslo helt i starten av Oktober på konsert. Og om tid og penger strekker til blir det enda en tur til Bergen i slutten av Oktober for å dra på konsert (og besøke storesøster litt siden hun bor i Bergen) :D

  1. Hurra for Bergen, altså! Høres ut som finfine planer. Alltid koselig å besøke venner og familie utabys!

 2. Å, det er kjekt å ha noko å gle seg til! København er forresten ein av mine favoritt-byar. Supersjarmerande! :)

  God søndagskveld!

  1. Ja, kjempe, og jeg tror jeg vil like meg veldig godt der. Skal du noe fint i høst?
   Takk, god søndagskveld til deg også!

 3. Fikk litt hjemlengsel nå, Kongsberg er hjembyen min. Har ikke vært hjemme på mange, mange uker.

 4. Krysser fingrene for at du får til Bergenstur! :)
  Mine “høstplaner” er skolestart og flytting, alt annet er en bonus! Hehe :)

  1. Takk for fingerkryssing! Det vil jo helst gå i orden:-) Når starter du skolen? Det blir nok spennende! Og flytting da, naturligvis! Hoho!

Kommentarer deaktivert.