Home » Hverdagsblogg » Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2015

Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2015

Untitled-2
Valgdag! Har du ikke forehåndsstemt (det har jeg!), gjelder det altså å bruke stemmeretten idag! Er du i tvil om hvilket parti du skal stemme på, anbefaler jeg å ta en partitest (denne er fin) for å få litt hjelp med å velge det partiet som passer best overens med dine meninger. Og, glem ikke å gi en personstemme til en kvinne i år!:
kvinnerinn_befolkningen Untitled-1 kvinnerinn_sterkest
Illustrasjoner av Jenny Jordhal

Les mer om kampanjen, og hvorfor det er viktig å krysse #kvinnerinn ved å klikke her og her

Godt valg, folkens! :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Godt valg! Det kan jo være fint å prøve flere valgomater også, og se hva som oftest blir resultatet, ettersom mange av dem har forskjellige spørsmål og informasjon. Valgomaten til NRK er informativ, og Aftenposten sin er også fin, der kan man finne en som er spesialtilpasset Oslo om man er Osloboer :) og andre lokalaviser har også lagt inn lokale saker i sine, så blir resultatet enda nærmere det du bryr deg om i nærmiljøet. Hurra håper alle stemmer og krysser kvinner inn! :)

    1. Takk for tips, det er helt sant. Jeg tok begge to, og både for Oslo og Risør, sånn for moro skyld. Resultatet ble ganske ulikt også, morsomt nok! Godt valg!

  2. Jeg har forhåndsstemt. Det føles så uendelig deilig! Nå skal jeg avgårde for å stemme i kirkevalget. Også dette er viktig, kanskje spesielt i år!

    1. Så flott! Jeg meldte meg ut av statskirken for noen år siden, men synes det er veldig bra at de som er medlem benytter seg av sin stemmerett!

  3. Jeg har forhåndsstemt :-) Hører fortsatt til i Lillesand, selv om jeg bor i Oslo. Kunne ikke stemme på enkeltnavn, da.

Kommentarer deaktivert.