Home » Hverdagsblogg » Stas og moro » Knallbra søndag i fint augustvær

Knallbra søndag i fint augustvær

Åsmund og jeg sov lenge og vel i morges, og sto opp til grått vær utendørs. Spiste langsomt en nydelig søndagsfrokost, og da frokosttallerkenene våre bare var dekket i smuler, og kaffikoppen sto tom, tittet sola fram. Da var det bare å raske med seg sakene, og ta beina fatt ut i Østmarka!:

Ut på tur, aldri sur! Små bebier som denne fant vi over alt. De er så søte!:

Vi nøt natur, sol og varme mens vi trasket på for oss helt nye veier, og etter å ha gått tur i overkant av en time ringte mobiltelefonen min. I andre enden var min onkel som lurte på om vi ville være med på tur, ilag med ham, min storesøster og min mormor (som er på Oslobesøk). Såklart ville vi det!

Turen gikk til Sjøflyhavna! Der hadde vi aldri før vært, men du verden så utrolig fint det var der!:

Med vimpler og sjøfly i taket:

Fin meny!:

Møblene der inne falt jeg helt pladask for:

Og alt nipset i hylla over sofaen. Så mye fint!:

Mormor var supersnill med spanderbukser på, og spanderte middag på oss alle! Grillet laks med hjemmelaget potetsalat og grillet asparges på meg:

Med salat og coleslaw til. Jummmmmmy!:

Mormor og min onkel spiste hver sin salat. Husets salat på min onkel:

Sjøflyburger på Åsmund og min søster. Med bacon, cheddar og pommfri. Visstnok fantastisk god!:

Utroligutrolig koselig, både plassen og å få være med familien denne solfylte søndagen!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. For en fin søndag! Herlige bilder (og så beeeebifroooosk <3 <3 )
  Søndagen min har gått med til å sitte i bil og småduppe litt på vei hjem fra Tønsberg til Stavanger. Så mange fine sauer og rare folk langs veien da :-)

 2. Pene bilder som alltid :) Virker som en fin og koselig søndag! Tur i skog og mark er virkelig noe for seg selv :)

 3. Nydelige naturbilder, som alltid! I helga kom endelig sommerværet hit, i hvert fall for en stund, og det ser det ut til at dere rakk å benytte dere av. Jeg har heller aldri vært på sjøflyhavna, men det så skikkelig fint ut der!

  1. Takktakk! Sjøflyhavna tror jeg du hadde likt godt:-D DU burde absolutt ta deg turen dit. Du kan busse hele veien dit fra sentrum!

 4. Så utrolig fint det var på sjøflyhavna!! :) østmarka <3 nøklevann er utrolig flott. På spissen midt i første bilde, med En blå person, er vår faste badeplass. Dypt med steiner en kan hoppe fra. Kan også anbefale sykkeltur rundt vannet hvis du er på den spreke siden.

  1. Veldig fint! Anbefales virkelig! Åh, jeg vil gjerne teste ut å bade der. Det ser veldig fint ut! <3

 5. Det hørtes ut som en kjempefin søndag, og både maten og interiøret så knallbra ut!:)

  PS: Hvor mange dager jobber du på Lush og Pinpoint i uka?

  1. It was :-D Jeg jobber i gjennomsnitt to dager på Pinpoint og to dager på Lush hver uke. Men, så er det uker hvor jeg jobber mer på den ene plassen enn den andre, og uker hvor jeg jobber mer og mindre:-) Er veldig forskjellig fra uke til uke!

 6. Du burde virkelig bade på Nøklevann ja, der er det utrolig deilig vann. Og så er det jo så fint! Sitter ofte der og nyter stillheten. :)

Kommentarer deaktivert.