Home » Foto » Fotooppdrag » Klesdesignfoto for Ida Christine Larsen

Klesdesignfoto for Ida Christine Larsen

IMG_5501IMG_5472IMG_5592
IMG_5515
IMG_5421IMG_5616 IMG_5778 IMG_5679

Her er resultatet av en veldig morsom og annerledes fotojobb jeg hadde i mai!

Da Ida Christine tok kontakt med meg i april, skrev hun dette i e-posten:
“Temaet jeg jobber med er schizofreni, et tema som nok er ganske stikk i strid med din fargeglade blogg og hverdag. Jeg ønsker å få frem en følelse av street style, personlighet, og dysterhet. Jeg lurer likevel på om du kunne vært interessert i jobben?”.

Klær designet og produsert av Ida Christine Larsen
Ida Christine Larsen på Facebook
@idaachris på Instagram
– E-postadresse: ida-larsen@hotmail.com


Min portfolio finner dere ved å klikke her, og kontaktskjema for oppdrag finner dere her :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så fine bilete, du er jo så flink!

  Eg veit at du(Åsmund?) kanskje justerer litt på designet her no, men eg synes kanskje bileta var litt vel store, eg får ikkje plass til eit ståande bilete på skjermen min, må liksom scrolle for å få sett heile. Også er menybaren med ned, så den er liksom litt i veien og, hehe! Veit ikkje om det kanskje er min data/browser (Mac/chrome) som gjer det? Tenkte bare å seie det, kan vera greit å vita?

  PS: eg har skrive boksnakk#3 om ei bok eg trur du kan like:D

  1. Tusen takk Maria! Det er veldig hyggelig å høre!

   Bildene har hatt samme breddestørrelse (800px) siden den første designendringen i november, og det stemmer at du må scrolle for å se hele, om det er stående bilder (i noen tilfeller setter jeg sammen to stående bilder til ett, slik at de blir mindre brede). Det stemmer også at den vannrette menyen øverst er med ned på siden når du scroller. Dette er også meningen, da det skal være lettere å bruke den, i stedet for å scrolle til topps i bloggen hver gang en skal klikke seg inn på noe der. Jeg beklager at dette er ting ved designet du ikke liker, men jeg kommer dessverre ikke til å gjøre noen endringer med det ved det første. Dette er nemlig to løsninger jeg er veldig fornøyd med selv, og synes fungerer fint, så enn så lenge blir det værende sånn.

   Da tar jeg en titt!

    1. Det er sant! Men, jeg vil jo helst gjøre alle til lags! Fint at du sier ifra uansett. Fortsett med det!

 2. Veldig kult! Det må ha vært gøy å få et slikt oppdrag. Liker spesielt bilde nummer 1 og 4, det var noe ved den turkise fargen som var så flott, det å skimte den gjennom strikkagenseren og som lysende, magisk bokeh i trærne. Spesiell og fin modell, spennende detaljer i klærne, håper Ida Christine ble fornøyd (kan ikke tro noe annet). :)

  1. Tusen takk for det! Ja, det var et veldig spennende oppdrag å få, såvisst! Morsomt at det var de to favorittbildene dine, for det er mine favoritter blant dem også, hoho. Takk!

Kommentarer deaktivert.