Home » Helgekos » Stas og moro » Klar for Vårtreff

Klar for Vårtreff

IMG_9828 IMG_9817
Idag går Vårtreff i Botanisk Hage av stabelen klokka 10, og Åsmund og jeg er klare for å delta. Bildene ovenfor er fra fjorårets arrangement, og årets ligger heldigvis an til å være litt tørrere, værmessig. På vårtreffet skal vi møte mamma og filletante Marie, og jeg gleder meg til å titte litt rundt i Botanisk Hage igjen. På denne årstiden forandres den så veldig fra uke til uke, og å vandre rundt blant blomster og trær er virkelig nyyydelig. God søndag!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hei! Ikke kommentar relatert til innlegget, men tenkte jeg skulle si fra; Bloggen din ser litt rar ut hos meg nå. Alle innlegg som ikke er øverst får gul bakgrunn ~ så det øverste innlegget har ikke det, men alt annet får det. Det er ikke sånn i chrome, bare i firefox som jeg kan se.. :-)

    1. Hei Eva! Takk for at du sier ifra! Vi har sjekket ut i alle mulige nettlesere her, og får ikke problemet her. Allikevel har Åsmund gjort noen greier (han er fiksern!) som kanskje kan gjøre det bedre. Funker det nå?

Kommentarer deaktivert.