Home » Helgekos » Stas og moro » Klar for Oslo Vegetarfestival 2015

Klar for Oslo Vegetarfestival 2015

8513947734_a5b02300d9_h
Idag tar jeg meg turen på Oslo Vegetarfestival, og merker jeg gleder meg veldig! Det er så hyggelig å titte rundt på alle de spennende produktene på stands, prate med folk, og smake på god mat. Litt rart er det å ikke stå på stand for Lush mer, men det er som alltid hyggelig å hilse på gamle kolleger der! Sannsynligvis finner jeg litt å svi av noen gryn på der også, hihi!
Flere av dere som skal dit idag, eller som var der igår?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg har vært vegetarianer i 4 år, men aldri fått surret meg til å dra dit. Men i går dro jeg dit for aller første gang, og det var så koselig å være der. Det blir fast tradisjon hvert år fra nå av :D Mye fint å se på, masse god mat og mange hyggelige folk :D

  1. Oooh, ja, da var det på tide! Så flott at du likte deg så godt! Det er et så bra arrangement, og skikkelig god stemning!

  1. Jeg så dere ute ved spiseplassen! Vinka som en gal da du så rett på meg, men jeg tror ikke du så meg allikevel, haha! Håper dere kosa dere!

 2. Var der i går :) Det var så stappfullt der! Hadde forventet en del mennesker men ikke så mange, spesielt så tidlig på dagen xD Menmen :P Det var kjempe artig hvertfall da :D

  1. Det tror jeg på! Det pleier å være veldig bra oppmøte, og jeg hørte at det var heftig igår! Så bra, i grunn. Så bra du koste deg!

 3. Var der i dag, men så deg ikke. Men så mye digg mat, rullet veldig mett ut derfra!! For et flott event, wiii

  1. OOoh, når var du der? Vi var der fra rundt 11:30 til 15:00, men det var jo sååå mye folk, så ikke lett å få øye på kjente fjes, i grunn! Hoho, samma her! kjempebra festival, i år igjen. Hurra!

   1. Var der fra ca.12 til 17, men vi var en del inne å hørte på foredragene. Hah ja, det var helt stappet der midt på dagen! Men kommer innom Pinpoint snart, så da sees vi muligens :)

    1. Skjønner! Da var det nok derfor (jeg var ikke på noen av foredragene, nemlig!). Oooh, det gjør vi nok da!

Kommentarer deaktivert.