Home » Stas og moro » Klar for Dyreverndagen.. Idag!

Klar for Dyreverndagen.. Idag!

dyrevern1 dyrevern
Vekkerklokka ringte 05:50 i morges, og nå, om bare en halvtime, reiser Åsmund og jeg til DogA, og begynner å rigge opp standen min. Dørene til Dyreverndagen, og billettsalget i døra, åpner klokka 10, og rundt 11:10 går jeg på scenen for å holde tale (program for dagen finnes her). Iiih, gjett om jeg er spent, da!! Kamerabatteriet er fulladet, jeg er ganske sikker på at jeg har pakket med alt jeg behøver, og alt jeg skal selge på stand, talen har jeg gått igjennom noen ganger og ja.. Alt burde være på stell! Så, tvi, tvi!

Ps: Jeg får naturligvis ikke blogget noe særlig idag, da jeg er på Dyreverndagen hele dagen. Men, jeg skal prøve å få Instagrammet litt, så følg med i menyen til høyre her, litt lengre ned på siden, under “Instagram”, så popper det opp bilder etterhvert! God lørdag!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. åå! hade så gärna velat vara där. en nära vän till mig är en av arrangörerna bakom oslo vegetarfestival, men missar den i år (igen). såå trist.

    1. Det gikk veldig bra! Du får komme ved neste anledning, for det var veldig fint. Håper det er bedre idag!

Kommentarer deaktivert.