Home » Hverdagsblogg » Klar for Bergen!

Klar for Bergen!


Bildet ble knipset da jeg var i Bergen i januar 2012

Jepp, etter noen timer på jobb, vender jeg i kveld snuta mot Bergen! Iiik!

Jeg ser skikkelig fram til å møte fineste Silje Elisabeth og Marte igjen, treffe Bergensbyen og  bare det å være på ferie! Jeg har såklart med meg kamera, men har ellers pakket ganske lett, og lar pc’en bli igjen hjemme i Oslo. Dermed blir det litt stille her inne i et par dager, og jeg håper dere kan tilgi meg for det, hehe! Jeg skal allikevel prøve å være flink til å legge ut bilder på Instagram under oppholdet. Dermed kan dere følge med der, eller klikke på bildene fra Instagramkontoen min som finnes til venstre i menyen her, om du ikke er en Instagrambruker selv. Lørdag kveld kommer jeg tilbake til hovedstaden, og med mindre jeg er helt utkjørt etter reisen, lover jeg å oppdatere bloggen igjen da. Hurra!

Jeg ønsker dere en strålende torsdag og helg enn så lenge, fylt med fine folk, god kaffi og/eller te, hyggelige begivenheter og smil i fleng! Finn på noe hyggelig, sett av litt tid på deg selv og kos dere!

(Ps: Dere blogglesere i Bergen: Si hei om dere ser meg, da! Det er så hyggelig å hilse på dere!)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. God helg! Jeg flytter til Skottland i morgen så jeg er mildt sagt litt nervøs nå…. hjelpes. Håper du koser deg masse i Bergen :D

  1. Ææææ!!! Det skjønner jeg du er! Men jeg er sikker på at det kommer til å gå strålende, og at du kommet til å kose deg kjempemye der! Lykke masse til!

 2. Åh, så hyggelig! Jeg flyttet nettopp til Bergen for å studere, og jeg elsker byen! (Veldig skummelt å flytte fra østlandet til vestlandet, særlig når jeg aldri har vært i Bergen før!) Kos deg så mye du kan her! :)

  1. Bergen er veldig fin! Håper du finner deg godt til rette om litt, enda overgangen kan være litt vanskelig. Takk, det skal jeg!

 3. Kos deg masse i regnbyen! Det er fint vær her i dag, så du er heldig ;) Annbefaler deg en tur på Pygmalion (kafe/restaurant) – tror det er noe for deg! :D

  1. Tusen takk, det skal jeg! Jeg krysser fingrene for at været blir bra, hoho. Takk for tips; jeg har allerede vært der to Bergensbesøk på rad! Hehe!

 4. Uuuh! God tur og kos deg masse :D Jeg skal kjøre til Lillehammer i morgen for å besøke kjæresten min fra Bergen som nettopp har flyttet til Lillehammer for å studere. Dèt gleder jeg meg til!

 5. Bergen viser seg fra en herlig side i dag hvertfall :) Bastant suppebar er et sted jeg vil anbefale deg/dere å finne veien til, om du har lyst å spise noe skikkelig digg ^_^

  1. Åh, håper skikkelig på fint vær i morgen! Krysser fingrene, hihi. Oh, ja, der skulle vi ha vært sist vi var i Bergen! Takk for påminnelsen! Ha en finfin helg!

 6. Kos deg masse i Bergen! Det er to ting jeg savner fra tiden jeg bodde der: Mat fra Zen Cafe og sjokolade fra Konfektgalleriet inne på Galleriet (kjøpesenter) i 1. etasje, rett ved inngangen mot Torgallmenningen :D Du burde ta turen innom der om du har tid :)

 7. Velkommen til vakre, lille Bergen! :)
  Tips til sted å drikke god kaffe; det ligger en bitteliten kafé en gate over fløybanen. Gå opp trappene, og første smau til høyre. Fantastisk koselig og kjempegod kaffe! :)

  Ha en fin helg! :)

  1. Tusen takk for det! Åh, takk for tips også! Får se hva jeg får sjekka ut, hihi. Ha en finfin helg selv!

 8. Ha det fint i Bergen ! Skal feire litt i morgen siden jeg og kjæresten har vært sammen i 1 måned. He he ^^

 9. Hihi, så deg i Skostredet i dag, men var var litt for sjenert til å hilse på^^ Du kledde lillafargen da ;) Håper du får noen flotte dager i byen! :) Anbefaler deg å sjekke ut kaféen Krok og Krinkel i Lille Øvregate, kjempekoselig sted med veldig gode kaker!

  1. Gjorde du! Hva holdt jeg på med da du så meg? Åh, du skulle ha sagt hei! Hehe, takk for det! Krok og Krinkel har jeg faktisk besøkt ved to av mine forrige Bergensbesøk! Kjempekoselig sted! Takk, jeg har kost meg masse idag og i morgen ettermiddag bærer det hjem til Oslo igjen!

   1. Du var på vei inn Klesskapet tror jeg :) Æsj, ja jeg skulle jo det…Ser ut som du har fått gjort mye mens du var her :)

    1. Aha! Det kan nok stemme, ja! Du får hilse på om det skulle komme en ny anledning; det er så hyggelig å hilse på dere, for jeg vet jo ikke hvem dere som leser er, stort sett! Hoho, ja, det gjorde jeg virkelig! Var så koselig!

 10. Ååh! Var du innom ølfestivalen? Satt på vekterkurs i hele dag, så fikk ikke løp rundt og sett etter deg. Skal de samme i morgen, så du får kose deg masse i den fineste byen i norge!

  1. Nope, var ikke innom ølfestivalen (ikke så interessant for meg som ikke drikker, hehe!), men det så veldig bra ut da jeg gikk forbi! Håper du har fått lært mye på kurs! Kurser må til det også. Bergen var kjempekoselig (som ellers!), og nå er jeg trygt tilbake i Oslo. Ha en fin helg videre!

Kommentarer deaktivert.