Home » Sponsor, Giveaway » Kjøp annonnseplass på bloggen, hurra!

Kjøp annonnseplass på bloggen, hurra!

Jepp, jeg har endelig fått i gang annonseplasser på bloggen her igjen! Føler jeg investerer såpass mye tid her inne nå, at jeg like gjerne kan prøve få noen slanter ut av det. Men, det forutsetter at dere har blogger eller nettbutikker dere vil kjøpe annonseplass for! En plass her inne hos meg vil nå ut til ganske mange i løpet av en måned, så det er altså en vinn vinn situasjon det her. All informasjon dere skulle trenge finnes på siden for annonseplass (i den vannrette menyen rett under headeren er det en link som heter “Annonseplass”), og annonsene kjøpes lett med noen tastetrykk. Jeg har selv kjøpt annonseplass gjennom nettstedet jeg bruker for annonsene, og det har gått både trygt og greit! Håper dere er like gira som meg!

annonseplass

Prisene står forresten i amerikanske dollar, fordi siden er amerikansk. Skriver du inn f.eks “40 usd to nok” i google sitt søkefelt, forteller den deg hvor mye summen er i norske kroner. Kjekt å vite!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.