Home » Interiør » Kjøleskap, kjøkkenskap og kjøkkenbenk

Kjøleskap, kjøkkenskap og kjøkkenbenk

Åh, så godt med en skikkelig opprydding! I ettermiddag har jeg nemlig gått igjennom kjøkkenskap, kjøleskap og kjøkkenbenk. Kastet, ryddet, fylt på, ordnet. Så godt å ha gjort det! På kjøkkenbenken ved komfyren er det orden og system, og lett å ta til det en måtte trenge:
IMG_9081
I kjøleskapet fikk jeg kastet unna mye. Det blir jo fort sånn, med for eksempel gamle syltetøyrester i et glass, en olje som egentlig ikke smakte så godt og dermed har blitt harsk, og en slant tacosaus som har stått bortglemt helt bakerst alt for lenge.. Det ser kanskje ganske likt ut på før- og etter-bildet, men jeg kan love det er mye mer oversiktlig og luftig der nå! Herlig!:
kjoleskap
Kjøkkenskapet ble også grundig gjennomgått, og også der fikk jeg kvittet masse gammelt. Nå er det mye mer plass (det er for eksempel luftig bak i den øverste hylla der; jeg liker bare å ha alt stående fremst i hylla. Yrkesskadet fra Lush kanskje? Der skal alltid alt stå heeelt ytterst på hyllekanten nemlig, hehe!), og alt som er i hylla brukes titt og ofte:
IMG_9103
Våropprydding, med andre ord! Hurra for å få det unnagjort! Flere enn meg som har gått i gang med dette enda?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Flink! Det er så deling å ha en skikkelig opprydding :D Haha, tror jeg er også er yrkeskadet. Setter alltid ting frem i hylla og etter størrelse: liten på venstre og går mot større ting mot høyre… Jaja, haha!

  1. Takk! Ja, det er det. Det er liksom så tiltak i en travel hverdag, med en skikkelig opprydding. Men når det omsider er gjort: Oh! Herlig! Hahha, så vittig! Tror vi er mange i samme båt!

 2. Yep!
  Nå er det bare å få spist opp så mye som mulig før jeg flytter, så jeg slipper å kaste så mye mat når jeg drar! :)
  Så nå er det bare å tenke smart og spise MAASSE :D haha

  1. Haha, høres ut som en veldig god plan! Vårt problem har vært at jeg ikke klarer kaste mat, selv om det har blitt dårlig, fordi vi ikke rakk bruke det opp. Lykke til med spising og flytting!

 3. Har en liten opprydding i skap hver uke, synes det er litt koselig! Liker at alt står på den rette plassen sin! Her om dagen ryddet jeg krydderskapet og teskapet mitt(blir ikke gjort like ofte som kjøleskap og tørrskap), så nå blir jeg ekstra fornøyd når jeg skal å hente noe der! :) Neste oppryddingsprosjekt: klesskapet!

  1. Herlig! Så flink du er! Ja, det må være et visst system hele tida, synes jeg. Lykke til med klesskapryddinga!

 4. Har såvidt begynt med vårrydding av klærne mine! Det må spesielt humør til, siden jeg må gi vekk en del som ikke passer lenger.. Men det er deilig å se at det blir plass igjen, og at jeg klarer å gi slipp på “hva om jeg blir slankere igjen” klær som bare samler støv :P

  1. Så flink du er! Ja, det er ikke vits i å la ting ligge å støve ned, hvis det er sånn at det ikke har vært brukt på flere år. Lykke til videre med ryddingen!

Kommentarer deaktivert.