Home » Q&A » Kjolehjelp til morgendagen

Kjolehjelp til morgendagen

Jeg trenger litt assistanse fra dere, kjære lesere: Hvilken av disse kjolene skal jeg ha på meg på Dyreverndagen i morgen?
IMG_6032
Den stripete kjolen har jeg på meg her, den blomstrete her, og den gule her. Stylingen blir ikke den samme som på bildene jeg linket til her, forresten. Jeg klarer nemlig ikke helt å bestemme meg for hvilken kjole jeg skal troppe opp i i morgen, enda jeg heller litt ekstra mot den stripete, siden jeg føler den er litt pyntet. Hva synes dere? Den kjolen med flest “stemmer” blir vinnerkjolen. På forhånd mange takk for hjelp!

EDIT 20/3, kl 23:20:
Takk for all hjelp!! Etter å ha gått igjennom stemmene deres, er det den blomstrete kjolen som vant! Hurra for den, hihi! Den er herved lagt klar for morgendagen!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Synes den stripete passer best jeg ^_^ men den gule er en god nr 2 :D fin blir du uansett ;)

  2. Jeg stemmer for den blomstrete! Den er pyntete, men ikke for pyntete syntes jeg. Og så viser det at du setter ekstra stas på dagen! Og ikke minst så er det en kjole som egentlig er helt perfekt for en sånn dag, med alle blomstene så ser du ut som en blomstereng som dyr kan løpe rundt på, hi hi.

  3. Gul!! Det er jo snart påske. Trur ikkje det vert feil uansett kva du går med då :) Fine alle saman.

  4. Alle var fine, men den blomstrete i midten var min favoritt :) lykke til i morgen!

  5. Jeg stemmer for den stripete, men fin blir du uansett hvilken kjole du ender opp med!

  6. jeg sier gul, typen sier gul og babyen sier gul, dermed 3 stemmer til gul :D

  7. Den stripete, definitivt! Den er dødsfin, og du kler den veldig! Masse lykkeønskninger til deg imorgen <3

Kommentarer deaktivert.