Home » Sponsor, Giveaway » Kjole av Ingrid Riddervold Design

Kjole av Ingrid Riddervold Design

Denne fantastiske kjolen lå i pakken jeg fikk i posten på fredag. Kjolen fikk jeg av superflinke Ingrid Riddervold, som har sydd den spesielt til meg, iiih! Den er sydd av tre forskjellige stoffer, som på 70-tallet eller deromkring har vært gardiner i noens hjem. Fint, eller hva? Behagelig å ha på seg er den også, og jeg kan allerede se for meg at denne vil bli flittig brukt, ikke minst når våren og sommeren kommer! Tusen takk, Ingrid! Kreative Ingrid lager forresten mye mer enn bare flotte kjoler, og har både blogg og nettbutikk som dere kan titte innom :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Jeg er nok ikke like fargeglad, elsker svart og hvitt!
    Men må ærlig innrømme at du ser fantastisk ut!!
    og jeg digger virkelig hårsveisen din!

  2. Du stråler virkelig!! Og utrolig stilig med en så spesiell custom-made kjole :D

  3. Wow, for en lekker kjole. Du er en fryd for øyet. Både du og Linda er så herlige, godt at noen tør å være seg selv :)

Kommentarer deaktivert.