Home » Bryllup » Risør » Stas og moro » Kjendis i lokalavisa, hihi

Kjendis i lokalavisa, hihi

Hihi, ja, det må være lov å skryte i blant! Idag er virkelig en sånn dag, for bildene Adrian i Aust Agder Blad tok på lørdag under vielsen, og som har vært publisert på nettutgaven av avisa, kom idag på trykk i papirvarianten! Se, vi er hovedoppslaget på forsida til og med, hoho!:
IMG_4818

Samt at vi pryder midtsiden i avisa med bilder og et intervju med oss. I intervjuet har vi fortalt om bryllupet, vår kjærlighet til Risør, samt litt om framtidsplaner og drømmer. Superstas og moro! Legg merke til at det er turkis skrift på overskriften:
IMG_4824

Dessuten fikk jeg bildet mitt på trykk i spalten “Øyet som ser”, i samme avisutgave! Det var kjempestas å få et av mine bilder publisert på den måten, for første gang, og om jeg får si det selv tok det seg bra ut på trykk! Mmm, nå ble jeg sulten også, hehe!:
IMG_4829

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. å, så gøy! superfint med turkis overskrift – og gratulerer med publisering :) jeg ble plutselig litt sulten jeg også!

 2. Gratulerer til det flotteste brudeparet jeg har sett!! Ønsker dere masse lykke og kjærlighet i framtiden!! <3 Kjolen din var helt fantastisk Ina, og Åsmund tok seg flott ut!

  Morro å komme i lokalavisen, hehe!

 3. Så morsomt! Gratulerer med omtalen – og ikke minst med bilde på trykk! Du er så flink. Stas å se arbeidet sitt på papir!

 4. Så flotte bilder fra bryllupet. Litt moro å komme i avisa til og med! hihi

 5. Hei. Jeg husker deg fra da Nettby fortsatt eksisterte, og tenkte bare jeg skulle innom og si hei. Hei! Så fint å se at du fortsatt blogger og tar bilder. Jeg beundrer det fargerike blikket ditt på livet. ;)

  – Severus “Syr”

  1. Hallo! Så hyggelig at du “titter innom”! Tusen takk for ros! Håper du vil fortsette å følge med her inne. Han fin uke, og snart helg!

Kommentarer deaktivert.