Home » Hverdagsblogg » Stas og moro » Kjapp oppdatering!

Kjapp oppdatering!


Bilder fra min instagram. Heter Mewkid der også :-)

Helga som var gikk med til SusCon, og søndagen ble brukt til å pakke eske på eske på eske. Vaske gulv, tak, vegger, rom etter rom. Jobbmandag etterfulgt av SusCon Afterparty, som betyr hagegrillfest hjemme hos Håvve. Nyyydelig veggisgrillmat og fine folk en hel kveld, ilag med Åsmund. Flott avbrekk til alt stresset og kavet rundt flyttinga!

Tirsdag kveld kom Ole Morten i bil med god plass og henger, og sammen flyttet vi drøssevis med pappesker over til den nye leiligheten. Timene fløy, og da klokka var passert midnatt var vi strålende fornøyde med innsatsen, og samtidig helt utslitte. Gårsdagen våknet vi tidligtidlig, og brukte hele dagen på siste innflyttingsinnspurt. Linda var supersnill og hjalp til, både med siste rest i vårt gamle hjem, og på IKEA. Tusen takk!! Ole Morten kjørte alt av møbler, både nye og gamle, til vårt nye hjem, og forlot oss igår ettermiddag. At han kunne hjelpe oss setter vi så utrolig stor pris på! Takktakktakk!

Det er fortsatt MYE som gjenstår her i vårt nye krypinn, men jeg vil si vi er godt over halvveis. De neste dagene, inkludert idag, skal jeg jobbe, så mye tid forsvinner bort til det. Allikevel tar Åsmund og jeg satse på å være skikkelig ordentlig på plass i løpet av helga. Og dere skal såklart få se! Jeg vil bare bli litt mer ferdig først ;-) Spente?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Heisann Ina :)
  Jeg reiser til Oslo i morgen og lurer på flere steder som er verdt å besøke? :) Har sjekket ut ‘Mitt Oslo’ og fant flere gode tips, men trenger flere. :)
  New Anarkali skal hvertfall besøkes da jeg elsker indisk mat. Også skal jeg i botanisk hage.
  Har faktisk truffet deg flere ganger, både på pinpoint og lush som er mine “stamsteder”. Synes det er så flaut å si hei eller noe, for jeg kjenner deg jo ikke, selv om det mange ganger føles som jeg gjør det. hehe ;D

  Ville samtidig si at jeg har fulgt bloggen din siden du startet, men har aldri kommentert. Den eneste bloggen jeg følger, og den gjør meg SÅÅÅ glad. :) Jeg samler også på mummikopper, og har 29 stykker. Fine koppene! :)
  Ellers vil jeg ønske deg en kjempefin sommer videre, og jeg gleder meg til å se hvordan dere har fått det i den nye leiligheta.

  Sommerhilsen fra Camilla :)

  1. Hei Camilla!
   Jeg har nok ikke noe å komme med her og nå i farta, dessverre. Har hodet fult av helt andre ting nå! Kommer helt sikkert med flere Mitt Oslo-innlegg seinere :-) Synes så absolutt du skal hilse på neste gang du treffer meg, for selv om du synes det er flaut fordi du ikke kjenner meg, er det enda kleinere for meg å lese at du har møtt meg mange ganger uten å presentere deg! Er da så mye mer koselig å få hilst ordentlig, vel? :-D Tusen takk for en veldig koselig kommentar! jeg håper du fortsetter å sette like stor pris på bloggen min!
   Ha en strålende flott sommer videre!

 2. ahh… nå gruer jeg meg nesten litt til å flytte selv.. all bæring, pakking, utpakking og å få ting på riktig plass.. Heldigvis flytter vi ikke fra en annen leilighet, og slipper all vaskingen 8)
  Men gleder meg mest da :D Og gleder meg til å se bilder!!

  1. Men det går jo så fort og greit! Flytting er mest av alt veldig spennende og moro :-D Lykke til med det!

 3. Gleder meg til å se den nye leiligheten!
  Også er det så koselig med innlegg som dette hvis du ikke har blogget så mye (:

 4. Skjønner veldig godt at du prioriterer flyttingen og alt det morsomme rundt det! :) Jeg(og garantert mange andre) venter lojalt på deg vettu.
  Gleder meg veldig til å se deres nye hjem! :D

 5. Hurra for flytting, og det skulle bare mangle at jeg hjalp til:D Var jo bare moro og koselig. Også er leiligheten supersøt<3 Kos dere med utpakking av esker, sneeeiks on plæin;)

Kommentarer deaktivert.