Home » Hverdagsblogg » Kjærkommen fridag med fine folk

Kjærkommen fridag med fine folk

Onsdagen har vært jobbfri, og fylt med sosialt samvær med fine folk! Først møtte jeg Maren og Synne:
IMG_1591

Vi møttes på Teaterplassen på Grønland i formiddag, hvor vi gikk på Evita for å lunsje litt, med god kaffi til. Vi satt oss utendørs i skyggen, for det var så varmt og godt ute, selv om det bare var tidlig på dagen.Iiih, sommer i et nøtteskall altså, jippi!  Jeg koste meg med disse godsakene:
IMG_1554

Da vi hadde spist opp, tok vi med oss drikkene våre til en sitteplass i sola, hvor vi satt og pratet videre om det meste i en god stund. Så koselig!
IMG_1560

Maren hadde forresten et veldig fint handlenett, som er en bibliotekar verdig!:
IMG_1578

Etter veldig koselig lunsjdeit med de to, møtte jeg fineste Linda på Maritabutikken. Der kjøpte jeg masse middagsbestikk til bryllupet, fire helt enkle middagstallerkener til samme begivenhet, samt en liten, flat asjett og en dyp asjett til meg selv. Linda fant en fantastisk flettet kurv!:
IMG_1629

Så gikk vi på Bugges for å spise middag sammen:
IMG_1627

Der ble det en veggisburger på oss hver, fine samtaler og oppladning til en aldri så liten treningstime med bodypump. Hah, fin kombinasjon, det! Nytt program på trening betød en ekstra utfordrende økt, og nå er jeg sliten og god i kroppen etter en bra dag:
IMG_1625

Hva har dere gjort idag da?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Selv takk, hoho! Ja, haha, kjenner det i brystmusklene mest, jeg. Tenker det blir verre i marra!

  1. Så ut som en perfekt dag ! Må snart til Oslo altså for all maten du legger ut fra spisestedene du er på ser så god ut O:) Hi hi. Jeg var i Hamar med noen venner :) Tattoveringsplaner på gang for min del og de er flinke der :D

    1. Kjempebra dag, ja! Hihihi ja, det høres ikke dumt ut. Åå, så moro med tatoveringsplaner! Hva skal du ha, og hvor?

  2. En drage øverst på en av armene ^^ Elsker drager like mye som Nemi som forøvrig sitter tattovert på høyre skulderen min ;)

  3. Mange takk for et veldig koselig treff på onsdag! Jeg var så glad for å kunne være sosial i sola etter flere kveldsvakter, og jeg var såå fornøyd med både lunsjen og selskapet. Så kjekt å se at resten av dagen din ble like fin!

Kommentarer deaktivert.