Home » Reiser » Kjærestetur til Stockholm, 21.-24. september 2011

Kjærestetur til Stockholm, 21.-24. september 2011

Tidlig onsdag morgen vendte Åsmund og jeg snutene våre mot Stockholm. Toget var vår reisevenn, og på toget hadde de veldig god kaffi med gratis påfyll så lenge man sparte på koppen. For miljøet, såklart! Sånt liker jeg:

Hotellet vårt lå i Hornsgatan (Hotel Hornsgatan) på Sødermalm, og på dette fine rommet bodde vi i to netter. Flott rom med lysekrone i taket som kastet fint lys over rommet. Eget bad med diger dusj, og supermyk seng. TV var det der også! Frokost var inkludert i prisen, og den var så stor og herlig at det ikke var noe å utsette på den. Hit vil vi tilbake!:

Rommet var innredet med IKEA-møbler, og en fin lampe med søt lampeskjerm på:

Vi brukte ikke buss, taxi, t-bane eller noe annet framkomstmiddel på turen. I stedet gikk vi MASSE. Og så mye fint!:

Onsdagen regnet bort, men resten av oppholdet var det oppholdsvær og litt sol, med masse kald vind:

Høsten hadde kommet lengre i Stockholm enn i Oslo, og det var fint. Har forresten klippa håret mitt, jeg!:

Åsmund og jeg fika og hadde det fint på kaféer, f.eks denne med masse god kafémat og kaffi:

Og blomstertapet på den ene veggen, med matchende turkise detaljer i rommet. Fint!:

Såklart dro vi på Fotografiska, hvor vi følte oss voksne og sofistikerte mens vi studerte fotokunst:

Som sist jeg var i Stockholm var vi på Vasamuseet. Åsmund er oppvokst med treskuter og åpent hav, så for han var det litt ekstra spennende å se den digre trebåten, lese historier og se på bilder:

Man kan gå i flere etasjer og studere det digre skipet:

Åsmund er virkelig verdens besteste kjærestepus, og er fantastisk god å ha når hjertet slår sprekker. Og fin å reise på tur med! Ingen leser kart som Åsmund, hihi:

Mye god mat har vi spist, og mange gode drikker har vi drukket. Som linsesuppe + hvitløksbrød med granateplejuice:

Vi trasket rundt slottet også, bare for å ha gjort det (igjen for min del), liksom:

I Gamla Stan var vi mye, og der var det masse smale smau over alt, just som i Risør:

Og så passet vi på å kose og kysse litt ekstra mye:

Massevis av små, fine gallerier fikk besøk av oss. Det gjorde morsomme spesialbutikker også:

Tre av fire Lushbutikker ble besøkt. Den i Götgatan er min favoritt, mens denne lå i Kungsgatan, og var knøttliten!:

Kjøpte en blikkboks på Lush som jeg har ønsket meg lenge, men som vi aldri fikk inn i Norge:

Inni bor det miniatyrbadebomber. Iiih!:

Minn meg på at jeg må skaffe en japansk lykt. De er så fantastisk fine og passer høsten perfekt:

Godt påkledd fredag kveld, klar for middag. Det blåste hattepønt og nesa mi var iskald, men det var fint likevel:

Den siste natta var det vanskelig å få hotellplass. Da er det kjekt med gode kontakter og bekjente, og vi fikk overnatte på piercingstudioet til flinke Chai, som gjestepiercet hos oss en uke rett etter at jeg begynte på Pinpoint. Hos CALM utfører de det meste innenfor kroppsmodifikasjoner, og de er såklart kjempeflinke og proffesjonelle. Sjekk ut hjemmesiden deres for mer info, calmbodymod.com:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Det så ut som en utrolig koselig tur! :D Selv om jeg har vært utallige ganger i Sverige, har jeg faktisk aldri vært i Stockholm. Var noe jeg egentlig hadde veldig lyst til med kjæresten min da vi var sammen. Bra du får ha det såpass kos i en så vanskelig tid… Ønsker deg alt det beste Ina!

  1. Har vært i Sverige på overnattingsturer helt siden jeg var bitteliten, men var ikke før i fjor jeg fikk vært i Stockholm. Fantastisk by, verdt et besøk! Skal si det ble mye gråting på turen også, men det må til. Vi hadde det så fint som vi kunne ha det i en tid som dette :-)

 2. Såå koselig! Hyggelig at du fikk tankene over på noe annet og dro bort litt, Ina <3 Vondt å miste søte Timmipusen :(

 3. Å for en fantastisk tur dere har hatt :-) ser kjempesupert ut, og nå må jeg til Stockholm i løpet av snart (var der titt og ofte når jeg vokste opp, da vi har slekt der)..

  Dere er så vakre, dere to. Et nydelig par.

  Digger den grønne sykkelen, og japanske lykter..og har lyst på blikkboks med badebomber, men jeg har jo ikke badekar :-(… Du var kjempefin på håret også.

  Ha en god uke!

 4. Så mange fine bilder!! Ser ut som dere hadde en flottflottflott tur :-)

  Og jeg må bare si at bortgangen til fineste Timmi-pus gjorde meg trist men håper at ting går så bra med deg som de kan! Du er en av mine absolutt favorittbloggere og jeg vil jo at du skal ha det fin-fint!

 5. Du var kjempefin på håret Ina! Jeg har lilla og turkis hår nå… Jeg skjønner godt at det ble endel gråting. Når man mister noen man har elsket er det vondt. Men etterhvert går smerten over og man minnes den døde på en god måte… I speak of experience… Tenker på deg. Timmi var en av de peneste kattene jeg har sett… Da jeg mista farmor(som jeg var kjempeglad i) gråt jeg lenge. Kunne ta meg selv i å gråte 1 år etterpå. Nå gråter jeg ikke lenger. Jeg savner henne jo, men hun er med meg et eller annet sted. Husk at ingen er borte før de som kjente den døde har glemt dem/den…. Klem fra meg

 6. iiih, koslig med kjærestetur!! :) Måtte scrolle mye opp og ned for å se på bildene skikkelig. Ser ut som dere hadde det dritbra. Og den blikkboksen fra lush, MY GOD, den vil jeg og ha :<

  Du blei superfin på håret, foresten. :D

 7. Nå fikk jeg lengsel i hjertet mitt. For noen fine bilder. Jeg flyttet nettop fra Stockhholm etter å ha bodd der i nesten 2 år. Fine fine byen <3

 8. Så mange fine bilder (når man har et pent par i en så flott by, så må det jo bli bra)! Gratulerer med ny klipp, og så stilige leggvarmere du har. Nå fikk jeg lyst på kaffe, forresten, og må hente meg en ny kopp, hoho!

 9. Ser ut som en utrolig hyggelig tur! Bildene dine er så utrolig fine.
  Ååh, jeg elsker å reise med tog, men gjør det nesten aldri, haha

 10. Hihi, du kan finne japanske lykter med farger på clas ohlson, og om jeg ikke husker helt feil, kan du finne lykter med kjempefint mønster på jysk :}

  1. Hmm, vet ikke om vi tenker på samme “Japansk Lykt”; Jeg sikter til den på bildet, planten som kalles Japansk Lykt (physalis alkengi). Men, de jeg tror du mener er jo også kjempefine, og i grunn noe vi kanskje burde gå til innkjøp av nå som stearinlyssesongen begynner :-)

 11. Stockholm er en fin by og nå er det faktisk lenge siden jeg har besøkt Stockholm :)
  Jeg må si jeg misunner deg dine herlige fargerike jakker, her i Tromsø finner jeg som regel bare gråe eller svarte jakker nå som det går i mot vinter. Det er kjedelig fordi jeg er også fargemenneske og trives best i klær med friske farger :)

 12. hei. jeg tok navvel pivercing på pinpont igår. jeg veit ikke om du husker meg men jeg fortalte deg att jeg ville ha septum også målte du utvidingsgreine mine. lurer bare på om jeg kanskje har klart og glemme de igjen på pinpont. veit du om dette stemmer. er foresten kjempe fornøyd :)

  1. Joda, deg husker jeg! Så bra du er fornøyd! Tror nok ikke du glemte smykkene dine igjen der, for da hadde jeg nok sett dem da vi stengte.

Kommentarer deaktivert.