Home » Reiser » Kjærestetur til London!

Kjærestetur til London!

Hurra! Da var Londontur i boks :-) Åsmund og jeg reiser dit på kjærestetur en langhelg i mars! Jeg har jo vært i London noen ganger tidligere, men Åsmund har aldri vært i England i det hele tatt, så det blir veldig spennende og moro. Gleder meg til å “vise ham byen” (i den grad jeg er kjent i London, haha!), sjåppe, oppleve, se og ikke minst å møte min barndomsvenninne Silje Elisabeth som bor i Colchester! Om vi reiser på besøk til henne i Colchester, eller om hun møter oss i London er enda ubestemt, men møtes skal vi i alle fall. Jippi! Åsmund og jeg skal bo på et hotell i Notting Hill som virket veldig koselig; sentralt og med lekre rom (hint: badekar!)! Iiiih!

Translation:
Going to visit London for a weekend in March with Åsmund! I’m really looking forward to it!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Min lille familie på tre skal også til London for første gang snart. Å som jeg gleder meg. Heldigvis har mannen nær slekt i London som vi skal bo hos å få omvisning av. :) *glede* Ønsker dere en flott kjærestetur til London

  1. Tror det blir bra, ja! :-) Tja, det kan man jo egentlig bestemme litt selv, utifra hvilket flyselskap man velger og hvilket hotell man vil bo på. Vi valgte ikke blant det billigste, men det blir absolutt ikke dyrt heller!

 2. Hei :)
  Hva heter hotellet og hvor booket dere tur?
  Tenker på det samme til meg og kjæresten en helg i april, og kunne gjerne tenkt meg å sjekket ut litt forskjellig :-)

  Klem

  1. Husker ikke i farta hva hotellet het. Vi booket hotell gjennom hotels.com, hvis det var det du mente? (skjønte ikke helt spørsmålet). Der var det i alle fall mye fint, i veldig varierende prisklasser. London er fin i april; det blir nok veldig bra!

 3. Dit skal vi også i mars, gleder meg sååå :D Hvis dere drar til soho og liker kinamat bør dere dra til Jai. Skikkelig billig og digg vegansk buffé.

 4. skal til london i begynnelsen av april og lurte på om du kanskje har noen tips til billige hotell? eventuelt nettside hvor du bestiller fra? :-D

 5. Skrev for en ukes tid siden her på bloggen din at jeg hadde kjøpt mine første lushprodukter, og i går fikk jeg endelig prøvd en badebombe i badekaret hjemme. Må bare si at jeg er heelt forelsket og vil helst rive ned veggen til badet i leiligheten jeg leier for å sette inn et badekar! Jeg har nok badekarprodukter til hver dag jeg er hjemme nå og skal absolutt bade hver dag. I kveld skal jeg prøve noe som lager skum, wii! Ville bare si takk for at du fortalte om disse produktene, jeg hadde nok aldri prøvd dem om du ikke hadde skrevet om dem. Kos dere masse i london, vi reiser i august og får forhåpentligvis rom med badekar, da jeg såklart har lokalisert nærmeste lushbutikk i nærheten av hotellet :)

  1. Hohoh, så moro! :-D Det er en grunn til at jeg skriver såpass mye om Lush; det er tross alt fantastiske produkter og ikke minst et fantastisk konsept! Er glad for at du så langt er veldig fornøyd:-D Takk, det tror jeg vi skal! Og du/dere også:-D

 6. Guuuud, så misunnelig jeg er på deg! Elskerelskerelsker London!! Har bare vært der en gang, men det var kjærlighet ved første blikk (eller møte?). Gleder meg til masse fine bilder fra finfine byen :D

Kommentarer deaktivert.