Home » Reiser » Kjærestetur i London, torsdag 7. mars

Kjærestetur i London, torsdag 7. mars

Torsdag ettermiddag satt Åsmund og jeg føttene våre på engelsk jord, etter noe som føltes som en laaaang reise. Vi drasset med oss bagasjen på undergrunnen fra flyplassen Heathrow, og fram til Notting Hill, i grått Londonvær. Hotellet viste seg å ligge rett ved undergrunnsstasjonen, og da vi kom til den blå døra (nei, ikke den blå døra, hoho!) til Abbey Court Hotel var vi veldig spente på å se hvordan det så ut på innsiden, og klødde i fingrene etter å sette fra oss bagasje:
IMG_1774

Skuffet ble vi så absolutt ikke, for hotellet var helt utrolig fint og sjarmerende! Kan med hånda på hjertet si at det er det fineste hotellet jeg har bodd på, og skal vi tilbake til London ilag, booker vi garantert rom igjen der. Det var som å komme inn i et gammeldags og koselig engelsk hjem. Over senga vår hang det fine bilder av luftballonger, og veggen var malt lys lilla, for eksempel:
IMG_1273

Badet var en hotelldrøm, med forgylte detaljer og boblebadekar! Hurra!:
IMG_1276

Må si jeg elsket blandebatteriet litt, hihi:
IMG_1270

Te, kaffi, småkaker, mintsjokolade og vann (også med kullsyre) sto klart på rommet, og på TV’en var det flust med kanaler som sendte britisk krim hver kveld (hurra!). Her hadde vi såvidt slengt fra oss sakene våre, og gjorde oss klare for å forlate hotellet igjen:
IMG_1282

Vi kjørte undergrunnen til Covent Garden, hvor vi dro på storsjåpping hos Lush, besøkte Games Workshop og Mummibutikken. Det ble ikke til at jeg tok noen bilder under sjåppingrunden, men da vi var innom Lush i Regent Street dagen etterpå tok jeg noen bilder. Her er et par av dem, for å illustrere!:
IMG_1343

IMG_1351

Med hvert vårt handlenett fullt av nyinnkjøpte saker og ting, dro vi utslitte og storfornøyde tilbake til hotellet etter flere timer i diverse butikker. Mørket hadde senket seg over byen, og vi var stuptrøtte etter reisen og mange inntrykk. Da var det ikke feil å finne fram nydelige Lushprodukter til å putte i badekaret!:
IMG_1294

Et varmt skumbad, etterfulgt av krim på TV’en i senga ble en fin avslutting på dag nummer en i London!:
IMG_1516

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åh, vi har en sånn Lush butikk her i bergen også, men jeg kan ikke gå inn for da får jeg ikke puste. Er så sterk såpelukt at allergiene mineslår ut for fulle mugger. Så da må jeg holde pusten og løpe forbi for å slippe hosteanfall…

  1. Lush i Bergen er veldig fin! Hva er det du er allergisk mot? Vi bruker lite emballasje på produktene våre, for å spare miljøet, og da blir det også mye lukt. Men, vi bruker veldig lite (i flere tilfeller ingen) syntetisk parfyme; mesteparten er eteriske oljer, frukt- og grønnsaksjuice. Mange parfymeallergikere kan fint bruke produktene våre, for de er ofte mye mildere enn det du finner på f.eks apoteket. Men, mye lukt er det såvisst, så hvis det er sterk lukt i seg selv som gjør deg uvel, er det fullt forståelig! Takler selv ikke parfymerier eller butikker med masse lærprodukter, men Lush har aldri vært noe problem, selv etter å ha jobbetid er i 2,5 år:-)

   1. Er rett og slett at butikken er så ny at lukten er for intens for min del. Er ikke allergisk mot produktene, for kjøper på nett, bare kan ikke gå inn i butikken pga partiklene som henger i lufta og den stramme lukta.

    1. Aha! Da så! Så fint at du allikevel får testet ut produktene:-D Håper du er fornøyd! Er det ikke lettere å få en venn til å kjøpe dem i butikk for deg, så slipper du frakt, forresten?

 2. For et superfint hotell! Jeg har kun vært i London én gang og bodde da også ikke så langt fra Notting Hill! Jeg visste forresten ikke at det er en Mummibutikk i London? Hvor ligger den? :)
  For en stor Lush-butikk! Er en Lush her hvor jeg bor også, men jeg har ikke sjekket den ut enda :)

  1. Ja, ikke sant? :-D Mummibutikken ligger i Covent Garden:-) Liten og søt butikk, med kopper, brett, kort, paraplyer osv. Åh, du får ta deg turen og ta noen bilder! Er alltid moro å se andre Lushbutikker!

 3. Kjempefine bilder! Gleder meg bare enda mer til jeg skal til London nå. VI har ikke booket hotell ennå, men det MÅ bli et med badekar. Hva er vel deiligere enn et langt boblebad etter å ha utforsket London hele dagen?

  1. Tusen takk! Ja, det synes jeg dere skal få til! Det var helt utrolig godt og avslappende med badekar, etter å ha gått føttene såre og ømme en hel dag. Anbefales!

 4. For et flott hotell! Har hørt mye rart om hotellene i London, så en anbefaling som dette kommer godt med! Ble overlykkelig da jeg fant en Lushbutikk like i nærheten av der jeg bor i Roma for tiden. Gleder meg veldig til skumbad og browniemaske!
  Har du noen nyheter du anbefaler, forresten?

  1. Hehe, ja, jeg har opplevd litt diverse selv også, og de jeg har bodd på har jo vært veldig greie i forhold til skrekkhistoriene der ute, hehe! Åhh, Lush i Roma:-D Skjønner du gleder deg til det, altså! Vi har jo plutselig lansert så veldig mye nytt, men her kommer en liten rams av mine nylanserte favoritter: Av parfymene elsker jeg: Sikkim Girls, Furze, The Bug, Devil’s Nightcap og Sun. Av påskeproduktene elsker jeg The Brightside, Easter Egg Hunt. Liker godt morsdagsproduktene Secret Garden og Mumkin også:-) Hårproduktfavorittene mine har jeg skrevet litt om her: http://mewkid.net/tirsdag-nittende-februar-totusenogtretten/

  1. Enig; det er alltid noe nytt å gjøre, se og oppleve! Nope, jeg spiller ikke, men Åsmund gjør! Dvs, det blir ikke mye spilling, men en del maling:-) På videobloggen jeg la ut av leiligheten vår for ikke lenge siden, får du se litt av de han har:-)

 5. Oi, så fint hotell! Det kunne jeg tenkt meg å bodd på! Elsket badet og den blå døra! :D
  Det ser ut som dere har hatt en flott tur.

 6. Ååå, så utrolig fint hotell! Nå klør jeg etter å bestille kjærestetur, jeg og!

 7. Åååw! Så koselig hotellrom:D Ser ut som om dere koste dere masse og badekaret var jo superfint. Blir kanskje Londontur i mai på meg og ingizz, da må vi innom Lush;)

 8. Boblebadekar, så herlig! Etter all den shoppingen må det vel bli et London-innkjøpsinnlegg? :-)

 9. Aww, så koselig tur! Blandebatteriet likte jeg også, de er så fine og elegante :D.
  Hatt skikkelig dårlig samvittighet for at jeg ikke har kommentert på en evighet, men du skal vite at jeg har lest hvert eneste innlegg via mobilen min :). Nå kan jeg igjen kommentere, Hurra!

  Håper alt er bra med dere, hugs <3

 10. For et sjarmerende og fint hotell! Man vet jo aldri helt hva man får i London, for det er jo så mange turister og så liten plass, men dette ser kjempebra ut!

  1. Ja, ikke sant! Hehe, nope, det er mye rart å oppdage på hotellfronten i den byen. Kan i alle fall anbefale dette!

Kommentarer deaktivert.