Home » Reiser » Kjærestetur i London, fredag 8. mars

Kjærestetur i London, fredag 8. mars

Hurra for kvinnedagen! Fredag regnet det i bøtter og spann i London, men vi hadde paraplyer og godt mot, og lot oss ikke stoppe av det våte været. Dessuten var det forholdsvis varmt i lufta, så fryse gjorde vi heller ikke, enda vi var ikledd vårtøy. Min indre vekkerklokke vekket meg før klokka hadde passert åtte hver morgen, og fredag var intet unntak. Da ble det til at jeg leste bok på senga og hørte på regnet mot ruta, fram til jeg vekket Åsmund. Vi gjorde oss i stand, og nøt litt shortbread og te (på det engelske viset) på enga, før vi forlot hotellet:
IMG_1334

Vi labbet rundt i Regent Street og Oxford Street, blant paraplydekte engelskmenn, mens regnet plasket rundt beina våre. Alle butikker som så spennende ut, smatt vi innom, inkludert den digre leketøysbutikken Hamleys (som Åsmund ikke hadde besøkt før), hvor Åsmund forelsket seg i modelltog. Magene våre rumlet etterhvert fælt, og heldigvis var ikke veien lang før vi fant en Starbucks som kunne servere oss både mat, kaffi og søtsaker. Nam!:
IMG_1372

Selve målet for dagen var å besøke Natural History Museum, så det gjorde vi! Perfekt på en regnværsdag:
IMG_1442

Det var sååå mye spennende å se på!:
IMG_1408

For eksempel denne diiigre opalen! Åh, opal er en av mine favorittsteiner. Så fin!:
IMG_1416

Flere andre vakre stener så vi, pluss dinosaurskjeletter, utstoppede dyr, fugler og insekter. Her er hvalene:
IMG_1478

Lille Åsmund blant de digre hvalene, elefantene, og mammutene:
IMG_1484

IMG_1472

Vi ble gående på museet til nærmere stengetid, og vi begge hadde sett oss mette. Undergrunnen førte oss tilbake til Notting Hill, hvor vi fant en italiensk restaurant like ved hotellet, som serverte oss middag mens mørket kom snikende utenfor. Da maten var oppspist, var vi begge så slitne etter den lange dagen at vi låste oss inn på hotellrommet og gjentok badekar- og TV-kosen fra kvelden i forveien.
IMG_1463

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Morsomt, jeg var også på Natural History Museum på fredagen ^^ Men jeg så ikke det verdensrom-greiene? Hmm, kanskje jeg får ta en tur tilbake da, bor jo trossalt i London :)

  2. Så koselig. Selv tror jeg det blir kjærestetur i sommer, for min kjære har enda ikke vært i london! Det må vi jo gjøre noe med!

  3. Åhhh, håper jeg også en dag får besøke Natural History Museum – så spennendeee!
    Høres ut som om dere hadde en fin tur :-)

  4. Oioi, tror virkelig jeg må innom Natural History Museum neste gang jeg er i london. Ser super snajs ut!

    1. Ja, nydelig! Selv om en liten storbyferie fort kan bli hektisk, når en vil ha med seg mest mulig av opplevelser, er det utrolig herlig!

Kommentarer deaktivert.