Home » Lister » Kjærestelista

Kjærestelista

PB120043
Hur länge har ni varit ihop?

Vi har vært kjærester i rett over 11 år og 9 måneder, og gift i rett over et og et halvt år. Wow, tida flyr!

Hur träffades ni?

Vårt første fysiske møte, hvor vi begge var bevisste på hverandre, var på kunstgressbanen i Risør, en solfylt vårettermiddag i april 2004. Han skulle på basketballtrening, og jeg hang ved kunstgressbanen kun for å få slått av en liten prat. Han var helt utrolig kjekk, mørk og mystisk og jeg var frelst fra første stund! Før det hadde vi såvidt chattet litt på nett, så vi traff hverandre strengt tatt på nett. Tenk på det!

Vem var mest på?

Absolutt meg! Åsmund var jo et mobbeoffer (les hans innlegg om det her), hadde null selvtillit og null tro på at noen kunne være interessert i ham. Jeg så ham jo som en utrolig kjekk og spennende fyr, som jeg var veldig gira på å bli kjent med, og han fortalte i ettertid at han synes jeg var kjempesøt og at han synes det utrolig fantastisk at noen virkelig kunne være interessert i ham. Det var også jeg som spurte om vi skulle være kjærester (knis!)

IMG_0190

Skedde några komplikationer?

Altså, jeg trodde nok ikke at han var mitt livs kjærlighet de første månedene av vårt forhold, men da jeg innså at han var nettopp det, ble jeg usikker og redd, og slet i mange år med å føle at jeg ikke var bra nok for ham, at han sikkert ville ha noen andre enn meg og at jeg var en dårlig kjæreste. Han på sin side satt med noen av de samme følelsene og tankene, ironisk nok, men vi pratet (og gråt) oss gjennom det og lærte å stole på hverandre

Hur skedde dejtandet?

Vi var henholdsvis 13 år og (straks) 15 år da vi ble kjærester, så det var strengt tatt ikke snakk om deiting den gangen, hehe! Men, vi hang sammen hver eneste dag i de første årene. På skolen, fritida og etterhvert også ble det også overnatting hos hverandre. Vi skrev sms’er til hverandre så fort vi var fra hverandre, og chattet på nettet til langt på natt. Jeg tror faktisk vår første “deit” (altså middag ute, typ) var på McDonalds i Arendal, da vi var der på sjåppingtur, haha!

Hur blev ni ihop?

Jeg skrev “skal vi være kjærester?” eller noe i den duren på MSN-chat, og Åsmund svarte ja. Siden den gangen har det vært oss!

IMG_1224

Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det?

Åsmund var den første som sa det, i køyesenga på barnerommet mitt, og jeg responderte med noe sånt som at “det er veldig sterke ord”, og sa jeg ikke var klar for å si det tilbake. Åsmund var dog helt klar på sitt, og litt tid i etterkant kunne også jeg si “jeg elsker deg” til han. Aww<3

Bor ni ihop?

Jepps! Vi flytta sammen sommeren 2009, vekk fra foreldrene våre i Risør og til studentleilighet i Iladalen i Oslo. Sommeren 2012 flytta vi til en leilighet på Skullerud, som vi leide, og deretter kjøpte våren 2013

Vad är hans bästa sidor?

Han er virkelig snillest i verden, stiller alltid opp for meg, trofast og er 110% til å stole på. Har fantastisk humor, glimt i øyet og er den smarteste jeg vet om. Dessuten er han tålmodig, tekninsk anlagt,  sta og sterk.

IMG_3607

Och sämsta?

Distré, bedreviter (selv om han jo vet veldig mye!), sta (det kan også være en ulempe, ja), litt for flink til å prokrastinere, ikke så god på å ta initiativ, kverulant

Vad bråkar ni om?

Vi har enda ikke hatt en ordentlig krangel, bank i bordet! Men vi kan ha våre øyeblikk, og det klassiske er at jeg hisser meg opp over et eller annet, og at han blir oppgitt fordi jeg blir så sinna på bagateller (som f.eks at mobilen henger seg opp, eller andre tekniske feil)

IMG_1633

Vad ger ni för komplimanger?

Åsmund komplimenterer ofte antrekkene mine eller håret mitt, og kan også finne på å si ting som “så flink du er”, eller “jeg er stolt av deg”. Det er så fint! Jeg forteller ham ofte at han er kjekk, og flink, for det er liksom ingenting han ikke fikser, hvis han går inn for det

Vilken är din favoritbild på honom?

Dette må være et av dem, i alle fall. Fordi det er på bryllupsdagen vår, da han fikk se meg for første gang i brudekjolen min, og smilte fra øre til øre med tårer i øynene. Jeg smiler hver gang jeg ser på det, og bildet i seg selv er fylt med så mye forventning og kjærlighet at. Åh!

29

Liste stjålet fra Elsa :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hei :)

    Jeg lurer veldig på hvilke størrelser du har på fjallreven sekkene dine? Har du laptop modellen, eller den vanlig? :)

  2. Dere er helt fantastiske! Tårene triller her, dette _er_ ekte kjærlighet!
    Begynte å lese bloggen din når du hadde endel kontak med Aki, jeg var jo sååå blodfan av henne, knis – og har siden den tiden fulgt deg på din reise i livet. Ønsker dere en fin søndag!

  3. Åh, dette var nydelig! :-D dere er så fine sammen, sier som en over her – #goals! :-D

Kommentarer deaktivert.