Home » Foto » Fotooppdrag » Kjærestefotografering i Botanisk Hage

Kjærestefotografering i Botanisk Hage

Fredag gjorde jeg et fotooppdrag for et trivelig kjærestepar i Botanisk Hage! Begge sa de var både nervøse og kamerasky, men jeg synes de var kjempeflinke! Rett og slett et herlig par som gjorde seg utmerket foran kamera. Her er noen av bildene:
IMG_2829 IMG_2957IMG_3429IMG_2740   IMG_3067  IMG_2736bw IMG_3364 IMG_3335 IMG_3279bw IMG_2968 IMG_2918bw
For spørsmål og booking kan jeg nåes via kontaktskjemaet her.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. wow, så fine bilder! de stråler jo, og du er utrolig flink til å fange det opp.

  nå kommer et spørsmål du helt sikkert ikke kan svare på.. vet du hvilken leppestift hun brukte på disse bildene? (ja, jeg er en leppestift-junkie!)

  1. Hoho, tuuuusen takk! Såå hyggelig å høre! Du har helt rett; jeg kan dessverre ikke svare på det :-/

 2. Ååh så spennende med fotooppdrag, spesielt når resultatet ble så fint! Måtte du spørre om tillatelse til å ha et fotooppdrag der inne? :)

  1. Det var kjempemoro! Tuuusen takk! Nei, jeg brukte ikke noe annet utstyr en kameraet, og vi stengte ikke av noe område for å knipse bilder, så det gjorde jeg ikke. Hadde vi skullet stenge av f.eks noen av veksthusene og/eller bruke masse utstyr (lamper, stativ osv), hadde jeg måttet det. Veldig moro!

 3. Veldig fine bilder! Man kan nesten merke nervøsiteten på de første bildene, men så blir de tryggere og tryggere.

 4. Åh. Akkurat sånne bilder ville jeg ha hatt med kjæresten min! Så naturlig og fint. Blir helt forelska av alle følelsene i bildet! hvis vi er i osloområdet en gang skal jeg gjerne kontakte deg for fotografering, Ina! :-D

  1. Iiih, for en utrolig hyggelig kommentar Ida!! Nå smiler jeg fra øre til øre. TUSEN TAKK! Ta gjeeeerne kontakt!!

Kommentarer deaktivert.